Wist je dat Marseille de oudste en op Parijs na de grootste stad van Frankrijk is? Daarnaast werd het dit jaar ook nog eens uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. En terecht!

Deze Franse stad aan de Middellandse Zee en de Côte d'Azur heeft heel wat in petto. Zo beschikt het over de grootste commerciële haven van Frankrijk, heerst er een zalig klimaat, herbergt het in totaal 111 stadswijken en is ook de verrukkelijke keuken met tal van verse visgerechten een extra troef.

Dankzij Holidayline.be kan je nu een weekend Marseille voor 2 personen winnen zodat je zelf de sfeer ter plaatse kan gaan opsnuiven.

En je zal je zeker niet vervelen in de kersverse culturele hoofdstad van Europa! Het hele jaar door zijn er meer dan 400 evenementen in de regio, waaronder een 60-tal tentoonstellingen, honderden concerten, artistieke routes en populaire feesten.

Voor het antwoord op de wedstrijdvragen besparen we je alvast het nodige opzoekwerk. Holidayline biedt in totaal meer dan 150 citytripbestemmingen aan én het aanvaardt ecocheques voor treinreizen met een maximum van 500 euro per reiziger.

Het enige wat je nu nog rest, is een goede gok doen op het aantal deelnemers bij het afsluiten van deze wedstrijd op 5 september.

Antwoord wedstrijdvragen: meer dan 150 - max 500 euro per reiziger