Ben je op zoek naar griezelen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over griezelen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis snoep en drankje tijdens The Park horrorweekend

Zin om een heel weekend lang te gillen? Maak je dan klaar voor het horroweekend van The Park. Van 29 oktober tot en met 1 november kun je hier komen griezelen in een virtuele wereld. Zombies, hoogtes, spinnen, niet ontbreekt om jou het stuipen op het lijf te jagen. Nodig je vrienden en familie uit om te genieten van deze unieke ervaring.... Lees verder »

Boek je tickets voor het horrorweekend van The Park »
Actie afgelopen

Goedkoper griezelen in Plopsaland

Tijdens de komende herfstvakantie wordt het weer bibberen en huiveren geblazen in Plopsaland De Panne. Op weekdagen beleef je er veel plezier tijdens de Ketnet Halloween nocturnes. Het park is dan extra lang open zodat je de attracties in volle duisternis kan uitproberen, als je durft natuurlijk… In het weekend kan je mee griezelen met Piet Piraat en... Lees verder »

Ga met 5 euro korting naar Plopsaland »
Actie afgelopen

Goedkope griezeltickets voor Plopsaland De Panne

In de herfstvakantie is het weer bibberen en beven geblazen in Plopsaland De Panne tijdens de jaarlijkse Halloweendagen! Plop en co zetten dan de deuren open voor alle heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels! Zin om mee te griezelen met de bekende Plopsa figuren? Ga dan alvast op zoek naar je meest angstaanjagende griezelkostuum! In de... Lees verder »

Bestel je tickets voor Plopsaland met fikse kortingen »
Actie afgelopen

Gratis Halloweenfilms op Telenet

Halloween staat voor de deur, dus pakt Telenet weer uit met een reeks gratis halloweenfilms op zaterdag 27 oktober. De films staan geprogrammeerd van 20u tot 2u35. Deze actie geldt voor alle digitale tv-klanten, dus ook voor de mensen die geen abonnement hebben op Prime. Je vindt de films vanaf 20u terug op Prime Action... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Halloweenspookje bij FUN

Brrr… Halloween staat voor de deur! En dat wordt bij de winkelketen FUN zeker niet vergeten. Op zaterdag 6 oktober kan je er een gratis origineel spookje afhalen. Druk de bon af en rep je zaterdag 6 oktober naar het dichtsbijzijnde FUN-filiaal.... Lees verder »

 »