Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ga met korting naar Walibi bij Halloween

Aanbieding afgelopen 22/09/2013 Geld besparen, Kortingen

Ben jij een stoere kerel of meid en ben  jij van niets of niemand bang?  Dan ben je in volle Halloweenperiode waarschijnlijk nog niet in Walibi geweest!

Walibi Belgium is sinds jaar en dag dé plaats bij uitstek voor de ultieme Halloweenervaring. Werkelijk alles is er aanwezig om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Neem gerust wat reservekleding mee, want misschien doe je het wel in de broek van de schrik!

Tot 30 september kan je voordelig tickets aankopen via onderstaande link en betaal je slechts 29 in plaats van 36 euro! Haast je, want er worden maar 500 personen toegelaten per avond.

Hopelijk ben jij ook van de partij, als je het aandurft tenminste!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!