Ben je op zoek naar halloween?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over halloween
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontvang gratis glowarmbanden en beleef een spetterende Halloween

Halloween nadert met rasse scheden… Nog op zoek naar een verkleedkostuum of leuke decoratie? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op GiftsGadgets. Het “cadeau warenhuis op internet” biedt een zeer divers assortiment aan. Je vindt er een heleboel originele geschenken om vrienden en familie mee te verrassen, maar evenzeer om jezelf cadeau te... Lees verder »

Maak jouw Halloween compleet »
Actie afgelopen

Gratis griezelige avondwandeling met Halloween

Hebben jullie al iets gepland op de avond van Halloween? Wat denk je van een gezellige én vooral griezelige avondwandeling met het ganse gezin of een groepje vrienden? Schrijf je gratis in via de website. De wandeling brengt je langs levende beelden, angstaanjagende wezens en korte stukjes theater. Fun verzekerd! Afspraak in het Middelheimmuseum in... Lees verder »

Schrijf je in voor de griezeltocht »
Actie afgelopen

Gratis laten schminken op Halloween in DreamLand

Doen jouw kinderen ook mee aan het trick-or-treat spelletje op Halloween? Zich verkleden als een griezelige vampier, heks of spook, dat vinden ze zeker en vast geweldig! Ze kunnen zich volgende week gratis laten schminken in halloweenthema in alle DreamLand-winkels in België. Enkel in de winkels in Denderleeuw, Vilvoorde, Mechelen, Tienen, Lier, Waregem, Diest, Turnhout en... Lees verder »

Laat je gratis schminken »
Actie afgelopen

Tickets voor Halloweenparken via Vakantieveilingen

Dacht jij dat naar een pretpark gaan iets voor de zomer is? Nee hoor. In de herfstperiode zijn vele parken geopend en zijn er speciale shows, attracties en decoratie in Halloweenthema! Op de pagina van Vakantieveilingen kan je bieden voor tickets voor verschillende pretparken zoals Plopsaland De Panne, Bobbejaanland en Bellewaerde. Vakantieveilingen is een veilingsite. Als je... Lees verder »

Bied mee voor tickets »
Actie afgelopen

Kies zelf voor welk bedrag je eropuit trekt tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur en jij hebt beslist om nog een onvergetelijke activiteit of deugddoende trip vast te leggen? Neem dan zeker eens een kijkje in het aanbod van Vakantieveilingen. Daar worden liefst 56 vakantieveilingen opgesomd: van pretpark tot dierentuin en van indoor speeltuin tot pannenkoekenfestijn, maar ook overnachtingen voor 2 in Zeeland... Lees verder »

Geniet voordelig en met volle teugen van de herfstvakantie »