Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Het is Halloween! Gratis snoep in alle Makro winkels

Aanbieding afgelopen 31/10/2018 Gratis eten
gratis snoep bij makro

Gaan jouw kids vandaag ook op pad om deur aan deur het trick-or-treat spelletje te spelen? Geef ze anders een kleine tip, voor nog meer snoep!

Als ze hun kostuum nog even aanhouden kunnen ze gratis snoep krijgen bij Makro! Opdagen als vampier, spook, heks of een ander origineel kostuum is de boodschap. In elke Makro winkel kan je dan een bon van € 5 krijgen waarmee je schepsnoep kan krijgen!

Ze moeten natuurlijk wel binnen kunnen in de winkel. Ga best even mee, want zoals je weet heb je je Makro kaart nodig om binnen te kunnen.

Extra snoep op Halloween, daar zullen de kids wel voor te vinden zijn. Ga vandaag met hen naar een Makro winkel en krijg gratis snoep voor elke verklede persoon!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!