Ben je op zoek naar het nieuwsblad?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over het nieuwsblad
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis EK-gids bij HLN en Het Nieuwsblad

Wil je goed voorbereid zijn voor de start van het Europees Kampioenschap voetbal dat op vrijdag 11 juni van start gaat? Koop dan vandaag (zaterdag 5 juni) Het Laatste Nieuws en/of Het Nieuwsblad. Beide kranten pakken uit met een gratis EK-gids. Die van Het Laatste Nieuws is 68 pagina’s dik en bevat uitgebreide voorbeschouwingen, voorstellingen... Lees verder »

Kom alles te weten over de EK-actie van Het Laatste Nieuws »
Actie afgelopen

Gratis Veldritgids bij Het Nieuwsblad

Liefhebbers van veldrijden, rep jullie op zaterdag 31 oktober naar de krantenwinkel, want bij de weekendkrant van Het Nieuwsblad krijg je de Veldritgids volledig gratis. In de gids kom je alles te weten over het aangepaste seizoen, met onder meer een ploegenoverzicht van de mannen en de vrouwen, een voorstelling van alle parcoursen en een... Lees verder »

Lees meer over de Veldritgids »
Actie afgelopen

4-pack Ginette Natural Lager bier 100% terugbetaald

In de hemel is geen bier, daarom drinken we het hier. Laat Ginette Natural Lager leven in de brouwerij brengen. Krijg dit biologische craft bier van Belgische bodem nu 100% terugbetaald bij aankoop van een 4-pack. De actie is geldig t.e.m. 20/11/19, koop dus snel je bier en laat myShopi je het volledige aankoopbedrag terugbetalen.... Lees verder »

Krijg je bier 100% terugbetaald »
Actie afgelopen

Gratis wielergids én flesje Kwaremont

Om jullie stilaan op te warmen voor de voorjaarsklassiekers, krijg je op zaterdag 17 februari niet alleen een wielergids maar ook een flesje Kwaremont bier bij Het Nieuwsblad. In de wielergids vind je onder meer een doorlichting van de Belgische renners. Daarnaast bevat de gids fiches en analyses van alle professionele wielerploegen en wordt er extra aandacht besteed aan het vrouwenwielrennen.... Lees verder »

Lees meer over deze actie »
Actie afgelopen

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad

Omdat er tegenwoordig haast in elk huishouden wel een tabletcomputer op de salontafel ligt, heeft Het Nieuwsblad een speciale tabletkrant ontwikkeld! Een gloednieuw design, speciaal op maat van tablets, en een verbeterde navigatie zorgen ervoor dat Het Nieuwsblad lezen op tablet vanaf nu nooit meer hetzelfde zal zijn. Download de vernieuwde app op onderstaande link... Lees verder »

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad »
Actie afgelopen

Het Nieuwsblad 1 maand gratis

Het Nieuwsblad op zondag verschijnt binnenkort niet meer op papier en zal dan enkel nog via de website of via je smartphone of tablet te lezen zijn. Daarom heeft Het Nieuwsblad een leuk cadeau voor de trouwe lezers van de zondagseditie: een maand gratis de papieren versie van dit dagblad. Vul je gegevens in via... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Lees gratis Het Nieuwsblad op Zondag

Vanaf nu hoef je je op zondag  niet meer de bakker of krantenwinkel te reppen voor de krant. Je kan Het Nieuwsblad op Zondag voortaan immers op je tablet, smartphone of in pdf-formaat op je computer lezen. Om de omschakeling van de papieren versie naar de digitale krant in de verf te zetten, kan je... Lees verder »

 »