Ben je op zoek naar ikea?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ikea
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontbijt gratis bij IKEA in je pyjama

De marktleidende meubelwinkel IKEA geeft om jou en je slaap. Daarom organiseren zij ‘slaapdagen’ gedurende heel de maand september. Kom op vrijdag 27  september en zaterdag 28 september naar IKEA Wilrijk in je pyjama en ontvang een gratis ontbijt. Beleef er ook tal van slaapgerelateerde activiteiten. Genieten van een gratis uitgebreid ontbijt inclusief koffie of... Lees verder »

Verkrijg je gratis ontbijt »

Laat gratis je haren knippen in IKEA Wilrijk

Wie IKEA zegt, denkt al gauw aan praktische woonartikelen, design meubels en overheerlijke Zweedse balletjes. Maar wist je dat je er nu ook terecht kan voor een knipbeurt of nagelbehandeling? De badkamer- en slaapkamerafdeling van IKEA Wilrijk is door leerlingen van vakschool Den Biezerd tijdelijk omgetoverd tot een beauty parlour. Je hoeft er bovendien niets... Lees verder »

Laat je gratis knippen  »

Word gratis lid van IKEA FAMILY

Met je IKEA FAMILY kaart kan je heel wat geld besparen. Als lid krijg je permanent interessante kortingen op producten en geniet je van tal van andere voordelen. Zo krijg je als lid van maandag tot vrijdag gratis koffie of thee in het restaurant. Je krijgt korting op het hele IKEA FAMILY assortiment. Dit assortiment... Lees verder »

Word nu lid »

Ontvang gratis producten en vouchers

Klant is koning, dat weet iedereen. En wij consumenten bepalen mee hoe producten en diensten eruit zullen zien. Onderzoeksbureau Toluna hecht enorm veel belang aan de mening van consumenten. Daarom beloont Toluna jou voor het beantwoorden van eenvoudige vragenlijsten.  Hoe werkt het? Meld je aan bij Toluna en krijg vragenlijsten op maat over producten die... Lees verder »

Beantwoord vragenlijsten, verdien geld en vouchers »
Actie afgelopen

Gratis Ikea tas

Recycleren is niet alleen goed voor de natuur, het wordt nog leuker als je er iets voor in de plaats krijgt! Ikea heeft een nieuwe catalogus uit, en wil de oude versies graag recycleren. Als je de oude catalogus binnenbrengt bij Ikea, krijg je in ruil een gratis blauwe tas. Deze actie is enkel geldig... Lees verder »

 »