Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Word beloond voor jouw mening over IKEA

Aanbieding afgelopen 18/04/2020 Gratis Geld, Gratis Producten
Ikea Survey

Altijd stiekem gedroomd om interieurarchitect te worden? Is je favoriete uitstap die naar de showrooms van IKEA? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op de IKEA Hub kan jij nu bijleren, feedback geven en bovenal deel uitmaken van een team met een passie voor deco en interieur!

Aan de hand van ‘uitdagingen’ kan je niet enkel je ongezouten mening geven over jouw IKEA ervaringen, je leert ook bij over interieurdecoratie. Bovendien krijg je een beloning als je meedoet! Wat je juist kan verdienen als beloning, kom je altijd voordien te weten.

Registreer je helemaal gratis en word lid van de IKEA Hub!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!