Ben je op zoek naar infrarood?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over infrarood
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis informatie over infraroodcabines + gratis test

Wist je dat een infraroodsauna niet voorverwarmd hoeft te worden in tegenstelling tot een traditionele sauna? Je bespaart dus zo’n 40 minuten energiekosten uit! Geen wonder dat hier zoveel vraag naar is. De aankoopprijs van een infraroodcabine ligt een stuk lager en verbruikt minder energie. Vraag daarom je gratis informatiepakket aan en bekijk de mogelijkheden... Lees verder »

Vraag gratis meer informatie aan »
Actie afgelopen

Gratis brochure over de aankoop van een infraroodsauna

Wist je dat een infraroodsauna niet voorverwarmd hoeft te worden in tegenstelling tot een traditionele sauna? Geen wonder dat hier zoveel vraag naar is! Bovendien ligt de aankoopprijs van een infraroodcabine een stuk lager en verbruikt het minder energie. Vraag daarom je gratis informatiepakket aan en ontvang tevens een prijsofferte op maat. Maar er is... Lees verder »

Vraag je brochure aan »
Actie afgelopen

Ontdek de voordelen en prijs van je eigen infraroodcabine

Een infraroodsauna heeft vele voordelen voor je lichaam en is de ideale manier om jezelf helemaal te onstpannen. Wist je dat een infrarood cabine veel goedkoper en efficienter is dan een hete lucht sauna? Krijg hierover meer informatie. Ontdek de prijs van je eigen infrarood cabine en ondervindt de voordelen zijn voor je gezondheid tijdens een... Lees verder »

Ontdek de voordelen van infrarood »
Actie afgelopen

Gratis advies op maat over infraroodverwarming

Wil je besparen op je energiefactuur? Heb jij ooit al gehoord van infraroodverwarming? Als je de panelen op de juiste manier installeert en combineert met bestaande verwarmingssystemen kan je je energieverbruik drastisch verlagen. Infraroodverwarming is 30% energiezuiniger dan klassieke verwarming! Meer weten? Vraag nu gratis professioneel advies over dit nieuwe systeem! De voordelen op een rijtje:... Lees verder »

Vraag gratis advies aan »