Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis brochure over de aankoop van een infraroodsauna

Aanbieding afgelopen 06/01/2020 Financieel, Gratis Diensten

Wist je dat een infraroodsauna niet voorverwarmd hoeft te worden in tegenstelling tot een traditionele sauna? Geen wonder dat hier zoveel vraag naar is!

Bovendien ligt de aankoopprijs van een infraroodcabine een stuk lager en verbruikt het minder energie. Vraag daarom je gratis informatiepakket aan en ontvang tevens een prijsofferte op maat.

Maar er is meer. Naast ontvangst van dit pakket mag je dit type infraroodcabine ook eens gratis en voor niets uitproberen! De infraroodsaunamobiel van X-trend komt aan huis en laat je kennismaken met het product.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!