Ben je op zoek naar infraroodcabine?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over infraroodcabine
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis informatie over infraroodcabines + gratis test

Wist je dat een infraroodsauna niet voorverwarmd hoeft te worden in tegenstelling tot een traditionele sauna? Je bespaart dus zo’n 40 minuten energiekosten uit! Geen wonder dat hier zoveel vraag naar is. De aankoopprijs van een infraroodcabine ligt een stuk lager en verbruikt minder energie. Vraag daarom je gratis informatiepakket aan en bekijk de mogelijkheden... Lees verder »

Vraag gratis meer informatie aan »
Actie afgelopen

Gratis brochure over de aankoop van een infraroodsauna

Wist je dat een infraroodsauna niet voorverwarmd hoeft te worden in tegenstelling tot een traditionele sauna? Geen wonder dat hier zoveel vraag naar is! Bovendien ligt de aankoopprijs van een infraroodcabine een stuk lager en verbruikt het minder energie. Vraag daarom je gratis informatiepakket aan en ontvang tevens een prijsofferte op maat. Maar er is... Lees verder »

Vraag je brochure aan »
Actie afgelopen

Ontdek de voordelen en prijs van je eigen infraroodcabine

Een infraroodsauna heeft vele voordelen voor je lichaam en is de ideale manier om jezelf helemaal te onstpannen. Wist je dat een infrarood cabine veel goedkoper en efficienter is dan een hete lucht sauna? Krijg hierover meer informatie. Ontdek de prijs van je eigen infrarood cabine en ondervindt de voordelen zijn voor je gezondheid tijdens een... Lees verder »

Ontdek de voordelen van infrarood »
Actie afgelopen

Infraroodsauna gratis testen

Hou je ook zo van het ontspannende effect van een sauna? Ooit al gehoord van (de iets minder gekende) infraroodsauna? Vraag nu een offerte en een gratis sessie in een infraroodsauna van X-Trend aan. De infraroodsaunamobiel rijdt tot aan je deur, waarna u deze helemaal vrijblijvend kan testen. Waarom een infraroodsauna? Een traditionele sauna is leuk,... Lees verder »

Test gratis de infraroodsaunamobiel »
Actie afgelopen

Gratis infrarood cabine sessie

Een infraroodcabine werkt zoals een sauna, maar dan zonder de extreme hitte. Je huid wordt in een infraroodcabine verwarmd door de straling, niet door de vochtig-warme omgevingstemperatuur. Toch zou de infraroodcabine hetzelfde positieve effect hebben als een traditionele sauna? Je kan gratis een Physiotherm infraroodcabine testen bij één van de deelnemende centra. Er zijn er... Lees verder »

 »