Ben je op zoek naar kleurplaat?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kleurplaat
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Schrijf een brief naar de sint en krijg een cadeautje

Waarom de postbodes het in november en december traditioneel drukker hebben dan andere maanden? Omdat ze dan bergen post aan Sinterklaas moeten bezorgen natuurlijk! Dus zet ook snel jouw kinderen aan het werk en laat ze een originele brief of tekening voor de sint maken. Ieder kind dat een brief of tekening opstuurt, krijgt sowieso... Lees verder »

Ontdek nog meer leuke acties voor jou en je kinderen »

Bezoek de sint bij JBC en krijg 3 cadeautjes

Waren er afgelopen jaar geen stoute kinderen in jouw gezin? Beloon ze dan op zondag 14 november met een bezoekje aan Sinterklaas bij JBC. Laat ze eerst de spiekpietjes kleurplaat inkleuren zodat ze deze aan de sint kunnen afgeven. In ruil ontvangen ze 3 leuke cadeautjes: een Spiekpietjes-aftelkalender, een leesboek ‘De Spiekpietjes – Bedtijd’ en... Lees verder »

Laat de sinttekening inkleuren door je kind(eren) »

Gratis #BlijfInUwKot doeboek voor kinderen

Bij Uitgeverij Lannoo zitten ze niet stil. Naast het gratis kookboek, kan je er nu ook een gratis doeboek voor kinderen downloaden. In dit leuke boekje vind je tal van tekentips, kleurplaten en zoekspelletjes uit de verschillende kinder- en jeugdboeken van Uitgeverij Lannoo. Zo zijn je kinderen meteen zoet voor enkele uren lees- en speelplezier.... Lees verder »

Download gratis het doeboek »
Actie afgelopen

Gratis hamburger bij Renmans

Bij Renmans zijn ze heel de paasvakantie nog in opperbeste paasstemming en krijg je in ruil voor een gekleurde tekening een gratis hamburger van het huis cadeau. Via onderstaande link kan je één van de drie tekeningen downloaden en door je kinderen laten inkleuren. De hamburger van het huis zal bij de kids zeker in... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Milka paaseitjes

Carrefour Market en Milka slaan de handen in elkaar voor Pasen! Haal de kleurplaat in je dichtstbijzijnde Carrefour Market en laat je kind(eren) er een mooi kunstwerkje van maken. Hun kleurtalent zal beloond worden met een zakje Milka paaseitjes! Opgelet, je kan deze kleurplaat enkel binnenbrengen op 29 of 30 maart. Zet het dus zeker... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis turnzak bij JBC

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Iedereen start toch graag met nieuwe spulletjes, daarom gratis bij JBC een nieuwe en leuke turnzak. Laat uw kind de tekening inkleuren met potloden of stiften en breng de tekening binnen voor 2 september 2012 in een JBC-winkel in uw buurt. In ruil krijgt u de turnzak. Iedereen... Lees verder »

 »