Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis #BlijfInUwKot doeboek voor kinderen

25/04/2020 Gratis E-books, Gratis Magazines, Gratis Producten
Doeboek

Bij Uitgeverij Lannoo zitten ze niet stil. Naast het gratis kookboek, kan je er nu ook een gratis doeboek voor kinderen downloaden.

In dit leuke boekje vind je tal van tekentips, kleurplaten en zoekspelletjes uit de verschillende kinder- en jeugdboeken van Uitgeverij Lannoo. Zo zijn je kinderen meteen zoet voor enkele uren lees- en speelplezier.

Hoe je het boek kan verkrijgen? Simpel, klik op het downloadformulier, laat je gegevens achter en enkele minuten later zit het doeboek al in je mailbox. Vergeet het resultaat niet te delen via #lannoo want jullie tekeningen maken hen blij!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!