Ben je op zoek naar tekenen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tekenen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis #BlijfInUwKot doeboek voor kinderen

Bij Uitgeverij Lannoo zitten ze niet stil. Naast het gratis kookboek, kan je er nu ook een gratis doeboek voor kinderen downloaden. In dit leuke boekje vind je tal van tekentips, kleurplaten en zoekspelletjes uit de verschillende kinder- en jeugdboeken van Uitgeverij Lannoo. Zo zijn je kinderen meteen zoet voor enkele uren lees- en speelplezier.... Lees verder »

Download gratis het doeboek »

Gratis Mustela kijk-en doeboek voor onze kleintjes

In de vakantie willen we onze kleintjes niet altijd voor de televisie neerzetten. We willen hen bezighouden met leerrijke dingen. Soms gebeurt het dat we als ouder geen inspiratie meer hebben om een activiteit te bedenken voor onze lieverd. Geen zorgen wij hebben wat inspiratie voor jou! Mustela heeft namelijk een gratis kijk-en doeboek ontwikkeld om... Lees verder »

Download je gratis boekje »
Actie afgelopen

Gratis Maya of Wickie vlieger bij JBC

Traditiegetrouw start JBC het nieuwe schooljaar met nieuwe kledingcollecties, maar ook met een leuke kleurwedstrijd! Download de Studio 100-tekening op onderstaande link, haal je kleurpotloden uit de kast en kleur Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en Wickie de Vicking helemaal in. Breng je kunstwerkje voor 7 september binnen in je dichtstbijzijnde JBC-winkel en... Lees verder »

Download en kleur je tekening voor een leuke vlieger »
Actie afgelopen

Gratis Cote d'Or chocolade

Chocoladefabrikant Cote d’Or viert zijn 130ste verjaardag en dat zullen we geweten hebben! Ze delen immers gratis repen melkchocolade uit. Je moet wel nog even de Pablo Picasso in jou naar boven halen! Creëer je eigen Cote d’Or wereld aan de hand van het formulier dat je bij Carrefour Market vindt en in ruil voor... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Atelier

Neem jij graag een potlood of penseel in de hand? Dan is het magazine Atelier zeker iets voor jou! Het magazine staat boordevol boeiende interviews, praktische tips voor wie zelf aan de slag wil en interessante artikels over tekenen en schilderen. Via de website van Atelier magazine kan je nu geheel vrijblijvend een proefnummer aanvragen. Het... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Atelier magazine

Atelier is een magazine voor tekenaars en schilders. De kunstgeschiedenis komt aan bod, maar ook interviews met hedendaagse kunstenaars. Daarnaast worden speciale technieken uitgelegd, zodat je ook wat kan bijleren. Vul het formulier in om een gratis proefnummer te ontvangen.... Lees verder »

 »