Ben je op zoek naar mijn woning renoveren?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over mijn woning renoveren
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Dak renoveren? Vraag nu je gratis offerte aan

Is het dak van je woning dringend aan renovatie toe? Mijn Woning Renoveren maakt nu een einde aan je kopzorgen. Of het een kleine herstelling of de plaatsing van een nieuw dak betreft, Mijn Woning Renoveren klaart de klus in een mum van tijd. Bovendien garanderen zij jou steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag vandaag nog je... Lees verder »

Vraag je gratis prijsofferte aan »
Actie afgelopen

Gratis vuilfilter en drukregelaar bij waterverzachter

Over exact 4 dagen wordt de 61ste editie van Batibouw afgetrapt in Brussels Expo. Hierdoor geniet je tijdelijk van de beste salonvoorwaarden bij exposanten. Vraag vandaag nog een gratis prijsofferte aan bij Aqua Service en koop meteen een nieuwe waterverzachter aan de laagste prijs. Daarbovenop krijg je zomaar een gratis vuilfilter en drukregelaar cadeau! Vraag... Lees verder »

Vraag je gratis offerte aan  »
Actie afgelopen

Bestrijd vocht met deze gratis vochtgids van Mijnbouwgids

In ons land regent het wel eens, en dat is een eufemisme. Het gevolg is dat 1 op de 4 woningen met vochtproblemen kampt! Vocht is vragen om problemen zowel voor je gezondheid als je woning. Download nu de gratis vochtgids van Mijnbouwgids. Hierin ontdek je hoe je het best en voordeligst vocht kan bestrijden. Ook leer... Lees verder »

Ontvang je gratis gids »
Actie afgelopen

Vocht in je kelder? Vraag een gratis vochtdiagnose aan

Schimmel, condens op de muur en een muffe geur: het zijn ernstige aanwijzingen van een vochtprobleem in je kelder. In de meeste gevallen is professioneel advies vereist om definitief komaf te maken met dit probleem. Vraag daarom vandaag nog je gratis vochtdiagnose aan bij Mijn Woning Renoveren en ontvang advies op maat van een specialist in... Lees verder »

Ontvang een gratis diagnose  »
Actie afgelopen

Vraag gratis advies over vochtproblemen

Vochtproblemen in huis? Je bent niet alleen. Veel Vlaamse gezinnen krijgen er mee te maken. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan een lekkende waterleiding, verouderde funderingen of poreuze gevels. Vraag nu gratis advies bij de experts van Mijn Woning Renoveren. Zij gaan voor jou op zoek naar de drie beste vochtbestrijders uit je buurt... Lees verder »

Ontvang gratis advies over vochtproblemen »