Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vocht in je kelder? Vraag een gratis vochtdiagnose aan

Aanbieding afgelopen 26/12/2019 Bouwen/renoveren, Gratis Diensten
kelder

Schimmel, condens op de muur en een muffe geur: het zijn ernstige aanwijzingen van een vochtprobleem in je kelder. In de meeste gevallen is professioneel advies vereist om definitief komaf te maken met dit probleem.

Vraag daarom vandaag nog je gratis vochtdiagnose aan bij Mijn Woning Renoveren en ontvang advies op maat van een specialist in jouw buurt. Je hoeft enkel het online formulier in te vullen om een afspraak te boeken.

Bovendien krijg je tot wel 30% van het factuurbedrag terug dankzij de Vlaamse Overheid. Daarnaast kan je rekenen op een verlaagd btw-tarief van 6%! Reden te meer om vandaag nog de strijd aan te binden met hardnekkig vocht.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!