Ben je op zoek naar vochtdiagnose?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vochtdiagnose
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Promoties en gratis advies bij Bouwgids.com

Wij Belgen houden van verbouwen. Een nieuwe keuken, badkamer of veranda? Wil jij besparen op energie? Bouwgids.com heeft voor jou àlle info over (ver)bouwen en renoveren op een rijtje gezet. De website is jouw leidraad om alle bouw- en renovatieprojecten tot een goed einde te brengen. De handige website biedt een uitgebreid overzicht van alle voordelen waar je van... Lees verder »

Informeer je en ontdek de voordelen »
Actie afgelopen

Bestrijd vocht met deze gratis vochtgids van Mijnbouwgids

In ons land regent het wel eens, en dat is een eufemisme. Het gevolg is dat 1 op de 4 woningen met vochtproblemen kampt! Vocht is vragen om problemen zowel voor je gezondheid als je woning. Download nu de gratis vochtgids van Mijnbouwgids. Hierin ontdek je hoe je het best en voordeligst vocht kan bestrijden. Ook leer... Lees verder »

Ontvang je gratis gids »
Actie afgelopen

Vocht in je kelder? Vraag een gratis vochtdiagnose aan

Schimmel, condens op de muur en een muffe geur: het zijn ernstige aanwijzingen van een vochtprobleem in je kelder. In de meeste gevallen is professioneel advies vereist om definitief komaf te maken met dit probleem. Vraag daarom vandaag nog je gratis vochtdiagnose aan bij Mijn Woning Renoveren en ontvang advies op maat van een specialist in... Lees verder »

Ontvang een gratis diagnose  »
Actie afgelopen

Gratis meting, diagnose en offerte voor vochtbestrijding

Vochtproblemen lijken misschien op het eerste zicht niet zo erg. Het probleem kan echter snel verergeren en heel wat schade berokkenen, niet alleen in huis maar ook aan jouw gezondheid! Bij De Vochtdokter, specialist in vochtbestrijding, kan je nu een gratis meting aanvragen. De hoeveelheid vocht in je muren, leidingen, plafond of elders kan zo... Lees verder »

Vraag een gratis plaatsbezoek aan »