Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Vermijd hogere kosten met een gratis vochtdiagnose

Aanbieding afgelopen 23/11/2017 Gratis Diensten
gratis vochtdiagnose

Vocht in huis? Zeker met het natte winterweer gaat het er niet beter op worden.

Het begint vaak met wat een kleine, onschuldige schimmel lijkt die je misschien makkelijk kan verbergen. Maar het probleem breidt al snel uit, kan de structuur van jouw huis aantasten en is op de koop toe gevaarlijk voor jouw gezondheid en die van je medebewoners.

Je kan nu een gratis diagnose laten uitvoeren. Meten is weten: laat een expert kosteloos de schade opmeten, opdat jij weet hoe het probleem op te lossen.

Belangrijk om weten is dat de Vlaamse overheid premies uitdeelt voor vochtbestrijding. Daardoor heb je mogelijk recht op een verbeteringspremie tot € 750. En er is meer… Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan krijg je ook nog eens een lager BTW-tarief van 6%.

Laat de schade opmeten en voorkom niet alleen hogere kosten, maar ook gezondheidsproblemen. Studies wijzen aan dat vochtproblemen tot heel wat gezondheidsklachten kunnen leiden, zoals allergieën, astma, een verzwakt immuunsysteem, ontsteking van de luchtwegen, eczeem, zwaardere reumaklachten…

Zo verbeter je niet alleen jouw huis structureel, maar kies je ook voor een kwaliteitsvollere levensstandaard.

De vochtdiagnose is volledig vrijblijvend. Indien je besluit om het vocht te bestrijden, geniet je van 30 jaar garantie.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!