Ben je op zoek naar nieuws?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over nieuws
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Maak kans op 6 maanden HLN of een Samsung Galaxy A20e

Het Nationaal Lezersonderzoek heeft jouw mening nodig! En om die te geven, word je rijkelijk beloond met fantastische cadeaus. Blader jij plichtsgetrouw elke zondag door de krant? Ben jij eerder een sportfanaat die graag op de hoogte blijft van het laatste nieuws of zoek jij eerder de luchtige artikels op? Laat het weten in een... Lees verder »

Doe mee en kies je prijs »
Actie afgelopen

Win 6 maanden gratis Primo of een Woodbox Speaker

Ook al is de actualiteit in deze tijd erg belangrijk, we kunnen wel wat afleiding gebruiken. Bij Primo lees je even niks over virussen of de economie, je kan er je gedachten verzetten met nieuws over het Vlaamse televisielandschap, ,wielrennen, dieren en lifestyle. Geïnteresseerd? Super, want nu kan je door de Primo Prijspuzzel kans maken... Lees verder »

Waag je kans en win »
Actie afgelopen

Gratis Serax grillpan en -15% op je Knack abonnement

We kunnen tijdens deze lock-down wel wat afleiding gebruiken. Series en films zijn we intussen al wat beu gezien, het is dus tijd voor iets anders: tijdschriften. En welk tijdschrift heeft er nu interessantere en actuelere content dan Knack?  Het tijdschrift staat vol boeiende artikels, opiniestukken en reportages. Als dat nog niet genoeg is, krijg... Lees verder »

Kies jouw Knack abonnement »
Actie afgelopen

Lees gratis Het Laatste Nieuws dankzij Douwe Egberts

Heb jij of je partner of misschien wel iemand van je collega’s last van grumpinitis? Grumpi-wat? Grumpinitis, oftewel een vreselijk ochtendhumeur! Bij Douwe Egberts hebben ze de oplossing gevonden hiervoor. Een kopje Douwe Egberts in combinatie met de krant. Het pakje Douwe Egberts koop je zelf, een code voor Het Laatste Nieuws of Le Soir krijg... Lees verder »

Verzilver je code en lees gratis Het Laatste Nieuws »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Vrede

Het tijdschrift Vrede verschijnt tweemaandelijks en zorgt keer op keer voor een scherpe analyse van alles wat zich in de wereld afspeelt. De journalisten schetsen een brede context rond de nieuwsfeiten en maken in ieder nummer een dossier op van een actueel thema. Daarnaast besteden ze ook ruime aandacht aan interviews, allerhande artikels, maar bijvoorbeeld ook... Lees verder »

Vraag je gratis proefnummer van Vrede aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer MO* Magazine

Het mondiale magazine MO* bundelt betrouwbare informatie over de mondialiserende wereld: nieuws over internationale politiek, ontwikkelingssamenwerking, noord-zuidrelaties, duurzame ontwikkeling, ecologie, cultuur, … MO* brengt feiten en realiteiten, fundamentele en toegankelijke analyses, menselijke verhalen met warmte en respect en exclusieve fotoreportages. Je kan nu gratis kennismaken met dit unieke magazine. Vul het formulier in en je... Lees verder »

Vraag een proefnummer van MO* Magazine aan »
Actie afgelopen

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad

Omdat er tegenwoordig haast in elk huishouden wel een tabletcomputer op de salontafel ligt, heeft Het Nieuwsblad een speciale tabletkrant ontwikkeld! Een gloednieuw design, speciaal op maat van tablets, en een verbeterde navigatie zorgen ervoor dat Het Nieuwsblad lezen op tablet vanaf nu nooit meer hetzelfde zal zijn. Download de vernieuwde app op onderstaande link... Lees verder »

Lees gratis de vernieuwde tabletkrant van Het Nieuwsblad »
Actie afgelopen

Lees Krant van West-Vlaanderen gratis op je tablet!

Als je op de hoogte wil blijven van alles wat zich in en rond West-Vlaanderen afspeelt, moet je gewoon Krant van West-Vlaanderen lezen. Krant van West-Vlaanderen brengt je al het nieuws uit je streek, dat bovendien handig ingedeeld is per stad of gemeente zodat je snel alle nieuws uit je eigen woonplaats terugvindt. Dankzij onderstaande... Lees verder »

Lees Krant van West-Vlaanderen 1 maand gratis op je tablet »
Actie afgelopen

Het Nieuwsblad 1 maand gratis

Het Nieuwsblad op zondag verschijnt binnenkort niet meer op papier en zal dan enkel nog via de website of via je smartphone of tablet te lezen zijn. Daarom heeft Het Nieuwsblad een leuk cadeau voor de trouwe lezers van de zondagseditie: een maand gratis de papieren versie van dit dagblad. Vul je gegevens in via... Lees verder »

 »