Ben je op zoek naar recept?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over recept
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis feestelijk receptenboekje Tiense Suiker

Heb je nog wat last-minute inspiratie nodig voor je nieuwjaarsmenu? Tiense suiker helpt je op weg met enkele lekkere receptjes, gebundeld in een handig receptenboekje. Waarom niet starten met een mocktail? Volg het recept en tover een heerlijke mocktail van gekarameliseerde appels en peren op tafel. Als aperitiefhapje stellen ze een uiendip voor. Past perfect... Lees verder »

Download gratis het feestelijk receptenboekje »

Gratis verschillende receptenboekjes

Ken jij Tante Fanny al? Wij eerst ook niet, maar we moeten zeggen, Tante Fanny zorgt voor heel wat lekkere gerechten! Op de website vind je verschillende receptenboekjes terug. Het nieuwste receptenboekje is alvast een topper! De gids “barbecue bijgerechten” bezorgt je heel wat inspiratie om je barbecue met familie en vrienden nog wat geslaagder... Lees verder »

Download gratis receptenboekjes »
Actie afgelopen

Gratis 6-delige aperitiefset van Cosy & Trendy bij Nest

Heb je al kennisgemaakt met het vernieuwde lifestylemagazine Nest? Het blad inspireert je met prachtige interieurs, heerlijke recepten en knap ingerichte tuinen. Tijdelijk ontvang je gratis een hippe 6-delige aperitiefset van Cosy & Trendy als je een abonnement van 1 jaar neemt. Dit kost je slechts € 44! Een mooi cadeau waar familie en vrienden jaloers... Lees verder »

Ontvang je gratis aperitiefset bij Nest »
Actie afgelopen

Gratis e-book met 21 paleo recepten

Paleo wordt vaak vernoemd als paleo-dieet, maar het is eerder een manier van leven. Deze levensvorm gaat terug naar het paleolithicum waar onze verre voorouders moesten overleven volgens het jager-verzamelaarprincipe. Paleo bestaat dan ook vooral uit vis, vlees (van dieren die zicht met grassen gevoed hebben), groenten, fruit, wortels en noten. Heel belangrijk bij paleo is dat... Lees verder »

Download gratis het e-book met 21 paleo recepten »
Actie afgelopen

Win een keukenschort

Op zoek naar inspiratie voor een diner of lunch met familie of vrienden? Wil je eens iets anders op het kerstmenu dan de klassieke kalkoen? Probeer dan eens het varkenskroontje. Dat is een superieur stukje mager vlees, versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Dit geeft... Lees verder »

 »