Ben je op zoek naar sportpaleis?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over sportpaleis
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Kijk (en luister) gratis naar 24 UUR LIVE

Een digitaal concert is nog altijd beter dan geen concert! Muzikant en liedjesschrijver Miguel Wiels trok zijn stoute schoenen aan en is de drijvende kracht achter 24 UUR LIVE. En dat mag je letterlijk nemen, want 24 uur lang treden 119 artiesten live op in het Sportpaleis. Het startschot wordt gegeven op vrijdag 12 maart... Lees verder »

Ontdek wanneer jouw favoriet optreedt »
Actie afgelopen

Gratis tickets Night of the Giants

Op woensdag 4 mei maakt het Antwerpse Sportpaleis zich klaar voor de zevende Night of the Giants, de basketbalwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de vertrouwde Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. Bij de vorige editie zakten maar liefst 17.135 af naar het Sportpaleis. Meteen een toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd! Zin om samen met... Lees verder »

Bestel je gratis tickets voor Night of the Giants »
Actie afgelopen

Gratis naar het Sportpaleis voor basketbalwedstrijd

De Port of Antwerp Giants willen op 15 februari hun kwartfinale van de Belgische basketbalbeker tegen Charleroi in een echte heksenketel afwerken. Daarom verhuizen ze voor één keer van de Lotto Arena naar het naburige Sportpaleis en mogen 14.000 fans er gratis in. ‘We willen een NBA-sfeer creëren’, luidt het bij de Giants. Port of... Lees verder »

 »