Ben je op zoek naar tips?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over tips
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis kalender 2018 van Tiense Suiker

Een nieuw jaar, een nieuwe kalender. Mag het voor jou dit jaar wat origineler? Dan komt de kalender van Tiense Suiker perfect van pas! De gratis kalender boordevol ‘sweet little moments’ is niet alleen heel handig om alle belangrijke data bij te houden. Je vindt er ook heel wat tips, fascinerende weetjes, citaten, inspiratie voor... Lees verder »

Vraag jouw gratis kalender nu aan »
Actie afgelopen

Abonneer je gratis op Verrekijker

Wil je graag milieuvriendelijker leven, maar weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Start dan alvast met een gratis abonnement op het tijdschrift Verrekijker van de Vlaamse Milieumaatschappij. Je kan kiezen tussen een abonnement op de gedrukte versie of (om het milieuvriendelijker te houden) de digtitale versie. Daarnaast kan je ook nog oudere nummers van... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis boek over fotograferen van kinderen

In dit (mini) eBook vind je 25 tips voor het fotograferen van kinderen. Er zijn tips voor zowel beginnende als wat meer gevorderde fotografen. Een leuk eBook dus voor iedereen die wel eens kinderen fotografeert, van trotse ouder tot beroepsfotograaf. Je kan het eBook gratis downloaden als je je inschrijft op de Photofacts nieuwsbrief.... Lees verder »

 »