Ben je op zoek naar valentijnsdag?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over valentijnsdag
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Geef je mening en ontvang valentijnscadeaus bij de vleet

Nog steeds op zoek naar een geschikt valentijnsgeschenk voor je partner? Geen paniek, dan komt deze aanbieding als geroepen. Maak een gratis account aan bij OpinionWorld en ontvang gratis valentijnscadeaus in ruil voor je feedback. Het principe is eenvoudig: je verdient punten per ingevulde enquête. Hoe meer punten, hoe groter de beloning!... Lees verder »

Scoor een gratis valentijnscadeau  »
Actie afgelopen

Valentijnsactie: gratis tattoo bij warenhuis Hudson's Bay

Bloemen verwelken maar een tattoo draag je voor altijd mee. Dus waarom je geliefde niet verrassen met een gepersonaliseerde tattoo? Zak op valentijnsdag af naar Nederland, naar één van de 13 vestigingen van Hudson’s Bay, en scoor een gratis tatoeage. Je dient enkel rekening te houden met de volgende voorwaarden: Je moet minstens 18 jaar... Lees verder »

Lees meer over je gratis tattoo »
Actie afgelopen

Meest originele valentijnsgeschenken voor 2019

Wil je niet opnieuw het zoveelste paar sokken, bloemen of juwelen kopen? Gooi het roer dan om en verras je geliefde dit jaar met een origineel valentijnscadeau. Kleine gadgets van grote emotionele waarde? Dat is het handelsmerk van Megagadgets. Bekijk daarom zeker hun speciale valentijnscatalogus van dit jaar. Nergens vind je zo’n uniek aanbod aan... Lees verder »

Kies je valentijnsgeschenk uit »
Actie afgelopen

Gratis doosje Neuhaus pralines op Valentijn

Over enkele dagen is het valentijn. Het ideale moment om jouw geliefde in de watten te leggen. Met chocolade zal je sowieso scoren! Bij Neuhaus krijg je op Valentijnsdag een gratis doosje pralines van 200 g bij elke aankoop van minstens € 20. De actie loopt in alle Neuhaus-winkels in Vlaanderen. Er worden in elke... Lees verder »

 »