Ben je op zoek naar warmte?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over warmte
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis offerte spouwmuurisolatie

Vlaams minister van Energie Bart Tommelein roept op om de spouwmuren zo snel mogelijk te isoleren. Want de premie zal eind dit jaar dalen. Eenvoudig geld en warmte besparen, dat willen we toch allemaal? Als je een oudere woning hebt, dan heb je  hoogstwaarschijnlijk nog spouwmuren die helemaal niet geïsoleerd zijn. Hierdoor gaat er maar liefst tot 30%... Lees verder »

Ja, ik wil een gratis diagnose van mijn spouwmuur »
Actie afgelopen

Gratis saunabezoek

Op 11 oktober 2012 kan je met twee personen gratis naar de sauna, en dat naar aanleiding van de Vierde Nationale Saunadag! Deze actie geldt voor heel wat privé- en openbare sauna’s in Vlaanderen. De lijst vindt je op de website. Het enige wat je voor een gratis sauna moet doen is je gegevens invullen op de site. Inschrijven... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis infrarood cabine sessie

Een infraroodcabine werkt zoals een sauna, maar dan zonder de extreme hitte. Je huid wordt in een infraroodcabine verwarmd door de straling, niet door de vochtig-warme omgevingstemperatuur. Toch zou de infraroodcabine hetzelfde positieve effect hebben als een traditionele sauna? Je kan gratis een Physiotherm infraroodcabine testen bij één van de deelnemende centra. Er zijn er... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Masser warmtepomp

Dit is een gesponsord bericht Besparen op de energierekening? Investeer in een warmtepomp van Masser! Masser zorgt voor een uitstekend rendement, waardoor u op een heel prettige en financieel aantrekkelijke manier van uw ventilatiesysteem of warmtepomp kunt profiteren. Binnen technische terreinen wordt er gesproken van het coefficient of performance (COP), maar als consument vindt u... Lees verder »

 »