Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Witte Tanden?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met witte tanden te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Hecht jij ook veel belang aan mondverzorging? Met deze actie zorg je ervoor dat je tanden er stralend blijven uitzien!

Kruidvat wil je hierbij een “tandje” helpen en betaalt nu je Theramed 2-in-1 en dispenser tandpasta 100% terug tot en met 23 februari 2020.

Haast je naar Kruidvat voor een stralende lach!

Oral b 100% terugbetaald

Goede mondhygiëne en dagelijks je tanden poetsen is belangrijk als je een mooi gebit wil hebben en behouden, ook op latere leeftijd.

De nieuwe Oral-B Pure Activ tandpasta neutraliseert schadelijke tandplak en zorgt voor een gezonde mond. Eens uitproberen? Alle aankopen bij Kruidvat worden nu 100% terugbetaald!

Deze nieuwe tandpasta bevat geen kunstmatige kleurstoffen noch natriumlaurylsulfaat, wat het poetsen van je tanden nog gezonder maakt in vergelijking met gewone tandpasta.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Oral b tandpasta 100% terugbetaald

Een frisse adem en mooie lach: zo maak je de perfecte eerste indruk. Het is niet alleen aangenaam voor jezelf, ook voor de mensen in je buurt. Zorg goed voor je tanden zodat ze er stralend blijven uitzien.

Carrefour wil je graag helpen met je stralende lach en betaalt nu je Oral-B tandvlees Purify tandpasta 100% terug tot 3 september 2019.
Product: Oral-B tandvlees Purify
Winkel: Carrefour Hypermarkten
Geldig: t.e.m 3 september
Wat moet je doen: Koop de tandpasta, neem een deelname formulier mee uit Carrefour, stuur dit ingevulde formulier samen met je kasticket op naar het opgegeven adres
Voorwaarden: Slechts 1 cashback per persoon

Haast je naar Carrefour om je tandpasta 100% terugbetaald te krijgen en lach, want dat is een simpele manier om er mooier uit te zien.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Kunstgebit verzorging 100% terugbetaald

Dat je je kunstgebit best poetst met tandpasta is een fabel. Tandpasta beschadigd namelijk jouw tandprotheses. De optimale verzorging van je kuntsgebit is met water of met gespecialiseerde anti-bacterie tabletten. Zoals bijvoorbeeld de Corega tabletten die bij Kruidvat 100% worden terugbetaald.

Product: Corega Anti-bacterie 66 tabletten
Winkel: Kruidvat
Geldig voor aankopen: Van 19/08 t.e.m. 25/08/19
Wat moet je doen: Koop Anti-bacterie 66 tabletten van Corega, vul het deelnemingsformulier in, vul je gegevens en barcode van het kasticket in.
Voorwaarden: Slechts 1 cashback per persoon

Zorg voor jouw kunstgebit, zodat je stralende lach langer meegaat!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

gratis tandpasta aquafresh

Vind jij persoonlijke hygiëne belangrijk en ga jij dan ook nooit de deur uit zonder je tanden te poetsen? Lees dan zeker verder.

Krijg nu Aquafresh tandpasta 100% terugbetaald bij Kruidvat!

Product: Aquafresh Intense White & Cool Mint tandpasta.

Winkel: Kruidvat.

Wat moet je doen: Vraag een tweede kassaticket met je unieke code. Vul het formulier online in en geef je unieke code in.

Voorwaarden: Slechts 1 terugbetaling per gezin en bankrekeningnummer.

Geldig voor aankopen t.e.m.: 01/06/2019.

Aanvraag versturen voor: 16/06/2019.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Partena Dentalia Plus

Natùùrlijk kan jij jouw tandzorg grondig en voordelig laten verzekeren. Iedereen koestert toch zijn of haar gebit?

Misschien weet je dit al en anders kom je er vroeg of laat wel achter: bijlange niet alle tandzorgen worden door de wettelijke ziekteverzekering terugbetaald. Voor bepaalde tandheelkundige ingrepen moet je dus de volle pot ophoesten. Maar dat is niet helemaal onvermijdelijk…

Dentalia Plus betaalt jaarlijks tot € 1.250 per persoon terug.

Kosten voor orthodontie, prothesen, implantaten, paradontologie, preventieve en curatieve tandverzorging kunnen énorm de hoogte inschieten. Vroeg of laat zal je ze nodig hebben, dus is het aangeraden je degelijk te verzekeren. Bij Dentalia Plus kan je dat nu voordelig voor het hele gezin.

Want de tandverzekering is beschikbaar voor alle leeftijden en met lage premies. Daarenboven profiteer je van hoge terugbetalingen voor beugels, implantaten en andere tandzorgen. Op die manier helpt de verzekeraar jouw gezinsbudget in evenwicht te houden.

Met deze informatie ben jij alvast gewapend tegen onvoorziene medische kosten aan je gebit. Vraag vrijblijvend advies bij Dentalia Plus aan en neem het zekere voor het onzekere.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Charwhite poeder en gratis tandenborstel

Uitstraling begint bij een mooie glimlach. Daarbij horen natuurlijk ook witte tanden. Maar als ze parelwit en oogverblindend zijn ziet het er ook weer fake uit, vind je niet? Zou je graag een betaalbaar middel vinden voor natuurlijk ogende witte tanden? Probeer dan het tandenpoeder van Charwhite eens!

Gebruik dit poeder 1 of 2 keer per week voor het beste resultaat. Na 1 of 2 keer zal je het verschil al opmerken. En je hebt geluk want momenteel krijg je een gratis bamboe tandenborstel bij aankoop van dit tandenpoeder. Deze speciale tandenborstel met haren van binchotan houtskool zal zorgen voor het beste resultaat. In Azië wordt dit type houtskool al jaren gebruikt voor wittere tanden. Effect gegarandeerd dus!

Benieuwd? Surf dan snel naar de webshop van Amanvida, dé online winkel voor eerlijk vervaardigde, duurzame en biologische producten. Bestel het tandenpoeder en je gratis tandenborstel zal automatisch in je winkelwagen terecht komen. Afrekenen, en klaar is kees!

Probeer het uit en krijg snel (weer) een stralende glimlach!

tandenborstel

Krijg je aankoop van een Colgate tandenborstel Triple Action 4-pak 100% terugbetaald!

Winkel: Kruidvat

Hoe? Via je bankrekening. Surf op de website van Colgate om uw unieke code (kasticket) in te geven en het formulier in te vullen.

Geldig tot 23/07/2017

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Koop nu een Oral-B 3D White Luxe tandpasta en krijg het aankoopbedrag 100% terugbetaald!

Winkel: Kruidvat

Geldig tot: 24/01/2016

Kruidvat blijft 100% terugbetaald-tandpasta’s uitdelen! Ditmaal kan je voor een Oral-B 3D White Luxe tandpasta kiezen. De tandpasta garandeert je bovendien wittere tanden in 5 dagen! Aan jou om het uit te proberen!

Je dient je aanvraag te versturen voor 07/02/2016, en dit binnen de 14 dagen na aankoop.

Product: Oral-B 3D White Luxe perfection of accelerator tandpasta.

In de winkel: Het actieformulier hangt bij het product/aan de kassa.

Wat moet je opsturen: Het actieformulier met vermelding van je naam/voornaam/adres/rekeningnummer (IBAN)/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: Oral-B 3D White 100% Refund Kruidvat, C/O HighCo Data, Postbus 06667, 1733 Asse.

Slechts 1 terugbetaling per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Geldig in Kruidvat - Geldig tot 24/01/2016 - Aanvragen voor 07/02/2016

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Heb je verkleurde tanden door koffie, thee of sigaretten?

Spleetjes? Gebroken tanden? Scheve tanden?

Wil je, van de ene dag op de andere, prachtige witte tanden?

GlamSmile biedt in al deze gevallen een PERMANENTE oplossing.

Compleet pijnloos en zonder verdoving.

Porceleinen veneers komen bovenop de bestaande tanden, een kleine maar effectieve ingreep. Geen schade aan je bestaande gebit. Op één uurtje tijd is het gepiept.

Bedenk hoeveel meer zelfvertrouwen je zal uitstralen met een prachtig wit gebit. Wat kan dat betekenen voor jouw relatie of carrière? Ook de Miss België’s en andere BV’s hebben deze veneers boven hun natuurlijke tanden, of wat dacht je?!

Vraag vrijblijvend meer informatie of een gratis consultatie aan!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis tanden bleken

Aanbieding afgelopen 22/06/2013 Gratis Producten

tendenbleekpen_ga_1De volgende keer dat er iemand nog eens ‘cheese’ roept voor een foto hoef je je niet meer te schamen voor je verkleurde tanden. Roken, rode wijn en een slechte tandverzorging kunnen al snel aanleiding geven tot verkleurde tanden.

Maar met deze praktische tandenbleekpen van Groupactie is dit misschien wel voorgoed verleden tijd! Meteen ook een goedkoop alternatief voor een dure bleekbehandeling. Héél goedkoop zelfs!

De tandenbleekpen met een waarde van 55 euro krijg je volledig gratis! Je betaalt enkel 4,95 euro voor de verzend- en administratiekosten.

Om je helemaal te overtuigen geven we nog enkele pluspunten mee. De pen is zeer eenvoudig in gebruik, je ziet haast onmiddellijk resultaat, de kleine tanden witter in pen formaat past in iedere handtas en dit formaat laat je bovendien toe om elke tand afzonderlijk te bleken.

Bestel via onderstaande link één (of meerdere) tandenbleekpen(nen) en 7 à 14 werkdagen na je aankoop ontvang je de pen(nen) al in je brievenbus.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Wat moet u doen?

– Koop 1 tube Theramed Pro Electric tandpasta “intense white” of “active clean” voor 21/09/2012.
– Originele bon of formulier is verplicht!
– Vul de bon of het formulier in en stuur het samen met het origineel kasticket (datum en aankoopbedrag omcirkelen) onder een voldoende gefrankeerde omslag naar onderstaand adres.

Er wordt slechts 1 terugbetaling per adres, bankrekeningnummer of gezin gedaan.

Opsturen doe je naar:

Theramed Actie
c/o HighCo Data
PB 05151
1414 WATERLOO

Er wordt aangeraden een kopie of scan van je aanvraag en kasticket te nemen en bij te houden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis Theramed tandpasta

Aanbieding afgelopen 13/06/2012 Gratis Producten

Verwonder vriend en vijand deze zomer met een schitterende glimlach!

Probeer gratis de nieuwe Theramed White Daily tandpasta en geef je tanden hun natuurlijke witheid terug.

Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. Na enkele weken zijn je tanden tot twee tinten lichter.

Knip de bon uit de Kruidvatfolder, je vindt hem op pagina 4 (links bovenaan) en geef hem af tussen 12 en 17 juni 2012.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen