Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kunstgebit tabletten 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 22/08/2019 100% Terugbetaald, Gezondheid/verzorging, Kruidvat
Kunstgebit verzorging 100% terugbetaald

Dat je je kunstgebit best poetst met tandpasta is een fabel. Tandpasta beschadigd namelijk jouw tandprotheses. De optimale verzorging van je kuntsgebit is met water of met gespecialiseerde anti-bacterie tabletten. Zoals bijvoorbeeld de Corega tabletten die bij Kruidvat 100% worden terugbetaald.

Product: Corega Anti-bacterie 66 tabletten
Winkel: Kruidvat
Geldig voor aankopen: Van 19/08 t.e.m. 25/08/19
Wat moet je doen: Koop Anti-bacterie 66 tabletten van Corega, vul het deelnemingsformulier in, vul je gegevens en barcode van het kasticket in.
Voorwaarden: Slechts 1 cashback per persoon

Zorg voor jouw kunstgebit, zodat je stralende lach langer meegaat!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

 • Willy Terreur schreef:

  wij zijn tevreden van de COREGA TABS

 • Verbeek A schreef:

  Ga naar de website en zie daar dat de actie maar loopt tot 25/08/2019. Valse reclame, Corega anti bacterie 66 tabs 100% terugbetaald!!!
  Mijn kas ticket vermeldt online geldig tot en met 08/09/2019, met speciale Activatiecode XEEYXYD. Jullie zijn heel hartelijk bedankt voor het niet nakomen van jullie aanbiedingen.

  • Kimberly Engels schreef:

   Beste Agnes,

   Dit eens een aanbieding van Kruidvat. De voorwaarden dient u te lezen bij hen. Zoals vermeld in ons artikel was de 100% cashback actie geldig op aankopen tot 25/08/19.
   Het deelnameformulier kan je nog invullen tot 08/09/19. Als u de tabletten niet voor 25/08/19 heeft aangekocht, komt u niet in aanmerking voor de actie.

   Mvg
   Het Gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!