Ben je op zoek naar yoga?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over yoga
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis fitnesstas en yogamat bij Bodytalk

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is toch ook jouw streefdoel? Om je goed op weg te helpen kan je het gezondheidsmagazine Bodytalk nu met korting bestellen. Het magazine is gespecialiseerd in gezondheid, voeding, beweging en psychologie. Abonneer je nu en krijg er een gratis stylish fitnesstas én yogamat bovenop! Bodytalk vertaalt medische en wetenschappelijke... Lees verder »

Profiteer van deze gezonde aanbieding »
Actie afgelopen

Gratis 2-daags yogafestival met AntwerpYoga

Voor velen blijft yoga een mysterie, maar zowat iedereen die het probeert, is er achteraf laaiend enthousiast over! Twijfel je al lang om het eens een kans te geven? Dan is dit gratis yogafestival tijdens het weekend van 30 september en 1 oktober de ideale gelegenheid! AntwerpYoga bestaat 10 jaar! De Antwerpse yogaschool, met een... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor een yoga workshop »
Actie afgelopen

Gratis dagpas bij i-fitness

I-fitness is een keten van moderne en goed uitgeruste fitnessclubs in Vlaanderen en Brussel.  Of je nu wat kilootjes kwijt wil, aan je conditie wil werken, of zelfs heuse spierballen wil kweken, bij i-fitness kan je steeds terecht voor fitness toestellen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden er ook groepslessen aangeboden zoals bodyflex, bodypump, spinning,... Lees verder »

Vraag je gratis dagpas aan! »