Ben je op zoek naar zwembad?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over zwembad
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis plaid bij aankoop van zwembad- en tuinaccessoires

Een hangmat, strandbal, tuinverlichting, opblaasbare luchtmatras of onderhoudsmateriaal voor je zwembad, je vindt het allemaal bij Willy Naessens Swimming Pools! Momenteel kan je bij aankoop van artikelen t.w.v. minstens € 150 een gratis plaid t.w.v. € 24,95 krijgen. Dit is een dekentje of doek die je kan gebruiken om je ’s avonds op te warmen... Lees verder »

Gratis plaid van Willy Naessens Swimming Pools »
Actie afgelopen

Gratis zwembad en speelwereld toegang bij Sunparks

Bij SunParks kan je kiezen uit verschillende parken die midden in de natuur gelegen zijn. In het bos, aan het strand of langs een prachtig meer. Naast genieten van de natuur, kan je meedoen aan tal van activiteiten zowel binnen als buiten. Glij van de snelste waterglijbanen in het subtropisch zwemparadijs, ontdek de regio of breng... Lees verder »

Boek je voordelige herfstvakantie »
Actie afgelopen

Gratis midweek bij weekendje Sunparks

Wil je er in de maanden mei, juni of september nog even tussenuit knijpen? Gelijk heb je! En waarom geen weekendje Sunparks? Van een comfortabel vakantiehuisje met privétuin of terras, tot een een subtropisch zwembad of een indoor speeltuin, bij Sunparks vind je het allemaal! En, wat nog leuker is, tijdelijk krijg je bij boeking van een weekendje Sunparks een gratis... Lees verder »

Boek nu bij Sunparks en krijg een midweek cadeau »
Actie afgelopen

Goesting in de lente? Bezoek dit weekend de TuinXpo gratis

Laat deze temperaturen je niet ontmoedigen en begin alvast te dromen van een deugddoend lentezonnetje. Bezoek gratis TuinXpo in Kortrijk en laat je inspireren door de eerste indoor tuinbeurs van het jaar. Pik er leuke ideeën op voor tuininrichting, van tuinhuis tot bank, en ontdek er alle nieuwe trends om van jouw tuin een klein... Lees verder »

Vind alle informatie hier »