Er zijn veel verschillende manieren om geld te besparen wanneer je in Bitcoin investeert. Je verdient deze cryptocurrency op vele manieren. En zelfs bepaalde opslagmethoden, zoals het hebben van een online valutaportemonnee, kunnen je helpen het meeste uit je fiat-geld te halen bij het kopen van Dogecoin, wat een andere cryptomunt is. Natuurlijk zijn er nog veel meer digitale valuta’s waarin je kunt investeren, maar weet wel dat je dan uiteraard risico’s loopt. Wees dus voorzichtig bij het Dogecoin kopen en probeer zoveel mogelijk geld te besparen, wat mogelijk is met behulp van dit artikel. 

Verdien je crypto

Hoewel Bitcoin erg duur is, heb je geen fortuin nodig om te beginnen met beleggen. Je kunt fracties van een munt kopen en langzaam je crypto-rijkdom opbouwen. Dat gezegd hebbende, het kopen van crypto brengt extra kosten met zich mee, afgezien van de prijs van de munt. Uitwisselingen hebben zowel transactiekosten als conversiekosten. Sommige brengen ook opnamekosten in rekening als je Bitcoin van de beurs naar je persoonlijke portemonnee wilt verplaatsen. Als je meer crypto aan je portemonnee wilt toevoegen zonder je eigen geld uit te geven, probeer dan betrokken te raken bij affiliate marketing. Deze eeuwenoude online methode om geld te verdienen heeft nu kansen in de wereld van cryptocurrency. De beste manier om als partner te verdienen, is door verschillende cryptocurrency-services en crypto-uitwisselingsmarkten te promoten. Deze cryptocurrency-partnerprogramma's betalen percentages op vergoedingen of op directe aanmeldingen voor verwijzingen.

Neem een online portemonnee

Jullie hebben allemaal gehoord hoe hardware wallets het veiligst zijn. Fysieke portemonnees kosten echter geld, waardoor ze minder aantrekkelijk kunnen zijn voor mensen met een beperkt budget. Een manier om geld te besparen op Bitcoin is door in plaats daarvan een online portemonnee te gebruiken. Elke uitwisseling biedt gebruikers hun eigen portemonnee. Andere bedrijven op het gebied van cryptografie bieden gratis mobiele apps voor het opslaan van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Sommige van deze applicaties bieden je ook nog eens de optie aan om direct de Dogecoin koers te checken, waardoor je dus twee vliegen in één klap slaat. Houd er echter rekening mee dat er enkele beveiligingsrisico's zijn met online portemonnees. Het is dus van het grootste belang dat je een portemonnee van een vertrouwde en betrouwbare bron gebruikt als je ervoor kiest om je cryptomunten in een online portemonnee te bewaren. 

Vergelijk diverse uitwisselingen

Er zijn nogal wat cryptocurrency-uitwisselingen beschikbaar. Ze hebben niet allemaal dezelfde tarieven. Een manier om geld te besparen op Bitcoin-investeringen is daardoor om ervoor te zorgen dat je verschillende crypto-uitwisselingen vergelijkt om de beste tarieven te vinden. Je kunt je gratis aanmelden bij deze beurzen, dagelijkse handelsprijzen vergelijken en degene kiezen die voor je de beste koers en het meeste gemak biedt. Hoewel je misschien niet wekelijks grote bedragen belegt, tellen zelfs deze kleine verschillen allemaal op. Er zijn overigens ook apps beschikbaar waarop je crypto zoals Bitcoin en/of Dogecoin kunt kopen zonder extra kosten te maken. Zorg er wel voor dat de uitwisseling veilig en betrouwbaar is!