Ben je een echte koopjesjager en koop je rond deze tijd van het jaar wel eens wietzaadjes? Let dan goed op. Want bij Dutch-Headshop hebben ze het hele kweekseizoen allerlei kortingen en weggeefacties. Iedereen maakt kans op gratis wietzaden.

In de loop van februari is er altijd een piek te zien als het gaat om de verkoop van wietzaden. Het buiten-kweekseizoen komt eraan en wie goed voorbereid wilt zijn, is dus al aan het shoppen. Als je dat doet bij deze seedshop, kun je profiteren van acties en dat kan je zomaar gratis wietzaadjes opleveren.

Groot prijsverschil bij wietzaden

Wie denkt dat wietzaadjes altijd goedkoop zijn heeft het mis. Er zijn weliswaar voordelige huismerk zaden te koop, maar als je voor een A-merk gaat ben je al snel tientallen euro’s kwijt. Het prijsverschil is enorm en daarom is toeslaan tijdens kortingsacties of give-aways meer dan de moeite waard. 

Gedurende het kweekseizoen, dat doorgaans loopt van eind februari tot augustus, zijn er bij Dutch-Headshop veel kortingen en weggeefacties. Van 1+1 gratis bij aankoop van een verpakking van drie zaden, tot een compleet pakket winnen inclusief zaden en plantenvoeding. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Wietzaadjes kopen in België

Bij de webshop kun je terecht als je in België wietzaadjes wilt bestellen. Razendsnelle service en levering gegarandeerd. Samen met de gratis weggeefacties en kortingen is Dutch-Headshop de plek voor wietzaadjes kopen in België. Veilig en vertrouwd.

Dit artikel is gebasseerd op de Nederlandse wetgeving. Woon jij in een ander land? Check dan zeker eerst wat wel of niet mag.