Het is weer de tijd van het jaar die in het teken staat van vele feestdagen. Zo hebben we net Pasen achter de rug en staan Hemelvaart en Pinksteren weer bijna op de stoep. Ook Vaderdag komt alweer om de hoek kijken. Heb je daar al een cadeau voor bedacht? Geen zorgen, wij kunnen jou een eindje op weg helpen! Lees mee met de ideeën die wij hebben. Leuk voor Vaderdag, maar ook voor ieder ander moment.

Een handig cadeau

Als je iemand een cadeau geeft, wil je wel dat diegene er iets aan heeft. Je wil dat het handig is en te allen tijde van pas komt. Er zijn dan verschillende cadeaus te bedenken, zoals bijvoorbeeld een USB stick. Dit is ook een perfect cadeau voor Vaderdag. Uiteraard moet het wel bij hem passen. Een USB stick is passend als jouw vader bijvoorbeeld veel van huis is voor werk. Vaak zijn laptop mee moet nemen en met belangrijke documenten werkt. We hebben het dan normaal gesproken over een kantoorbaan. Een USB-stick is dan handig om belangrijke documenten op te bewaren. Natuurlijk kan een USB-stick ook gevaarlijk zijn. Mensen die uit zijn op die documenten bijvoorbeeld, kunnen het op de USB gemunt hebben. Bovendien is het vaak ook zo’n klein accessoire, dat je die makkelijk kwijt kunt raken. Kies daarom voor een USB pen. Dat is een USB in de vorm van een pen. Zo kun je de stick minder makkelijk kwijt raken en zullen anderen ook niet zo snel denken dat er een USB-stick in verstopt zit. 

Een ander handig cadeau is bijvoorbeeld een waterfles. Dat is meteen een hint naar degene die het cadeau krijgt, dat hij of zij meer water moet drinken. Je kunt de fles eventueel zelf personaliseren, om het cadeau nog leuker te maken. 

Een origineel cadeau

Je kunt een handig cadeau geven, maar ook een uniek en origineel cadeau. Zo’n cadeau waar je om moet lachen bij het uitpakken en een cadeau waar anderen niet zo snel bij nadenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een gepersonaliseerde stropdas. Als je vader helemaal gek van stropdassen en draagt hij elke dag een andere? Vul de collectie aan met een gepersonaliseerd exemplaar met allemaal verschillende foto’s van de kinderen. 

Je kunt een Vaderdag cadeau met foto bedrukken en maken, zoals de stropdas hierboven. Dat geldt trouwens niet alleen voor Vaderdag cadeaus. De cadeaus die wij noemen, kunnen ook gegeven worden voor een verjaardag, kerst of een andere gelegenheid. 

Een ander uniek cadeau om te geven is bijvoorbeeld een gepersonaliseerd gitaar plectrum. Dan moet degene waar je het cadeau aan doet natuurlijk wel gitaar spelen, want anders komt het cadeau ook niet van pas.

Vaderdag cadeau met foto bedrukken

Een kleinigheidje

Wil je iemand met een persoonlijk cadeautje verrassen, omdat diegene het echt even kan gebruiken? Dan zijn er natuurlijk ook een heleboel mogelijkheden. Geef dan bijvoorbeeld een sleutelhanger met een foto van jullie. Dit kun je geven als gebaar, dat je aan diegene denkt en altijd dicht bij haar of hem bent. Dat is een ideaal cadeau als iemand bijvoorbeeld niet lekker in zijn vel zit. 

Een ander scenario kan zijn dat iemand net geopereerd is en de komende tijd nog plat op de bank moet liggen. Dat is nogal een saai vooruitzicht. Iemand kan dan altijd wel een boek of tijdschriften gebruiken. Zo heeft iemand toch nog wat te lezen. Een puzzelboek komt op zulke momenten ook wel van pas. Als kleinigheidje kun je er dan een gepersonaliseerde boekenlegger bij geven. Dat is een handig hulpmiddel om te zien waar je bent gebleven in het boek. Bovendien is het leuk om steeds weer die herinneringen te zien van vroeger, dat vrolijkt iemand meteen een beetje op. 

Vaderdag Cadeau