ek 2012Vrijdag 8 juni wordt het Europees Kampioenschap voetbal 2012 afgetrapt, maar dat wist je waarschijnlijk al!

Wat nog niemand weet, gelukkig maar, is wie dat EK voetbal gaat winnen. Wij Belgen alvast niet, helaas, maar om het toch spannend te houden, kan je een EK pool organiseren en voorspellen wie wint. Erg leuk, zeker als je dat samen met vrienden doet!

Om te weten wie er aan de leiding staat in je EK pool, zijn er verschillende gratis websites en Smartphone apps beschikbaar. Zo moet je zelf niet beginnen tellen.

De beste website om je EK pool bij te houden is Scorito, om de eenvoudige reden dat je geld krijgt als je mensen uitnodigt om mee te spelen in je pool. Tot 100 euro kan je verdienen als je genoeg mensen uitnodigt om een voorspelling te doen!

Als jij de pool organiseert en je nodigt al je vrienden uit, kan je afspreken dat de winnaar van de pool het bonusbedrag krijgt, zo moet je zelf niet bijdragen aan een pot. Of je kan het natuurlijk gewoon lekker zelf houden.

Hoe dan ook, het is leuk om een voorspelling te doen en zien of die uitkomt. Het gaat snel: registreren en een pool maken duurt maar 1 minuut. En als je er iets aan kan verdienen is het mooi meegenomen, toch?