Ben je op zoek naar wedden?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over wedden
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win € 25.000 met je Man City - Arsenal voorspelling

Op 17 juni geven Manchester City en Arsenal elkaar partij in het Etihad Stadium. Tel jij al af naar deze absolute topper? Welk resultaat er na negentig minuten ook op het bord staat, jij kan weleens de grootste winnaar van de avond worden. Registreer je nu gratis op de website van Unibet en plaats een vrijblijvende weddenschap op dit... Lees verder »

Schrijf je gratis in en win »
Actie afgelopen

Maak een gratis account aan op Unibet voor België - Rusland

Op 21 maart is het zover. Dan starten de Rode Duivels hun EK kwalificatiecampagne in eigen huis tegen Rusland. Dendert de Belgische machine onverminderd voort of plegen de Russen een hold-up in het Koning Boudewijnstadion? Welk resultaat er na negentig minuten ook op het bord staat, jij kan weleens de grootste winnaar van de avond... Lees verder »

Registreer je gratis op Unibet »
Actie afgelopen

Wie wint het EK voetbal? Voorspel en verdien!

Vrijdag 8 juni wordt het Europees Kampioenschap voetbal 2012 afgetrapt, maar dat wist je waarschijnlijk al! Wat nog niemand weet, gelukkig maar, is wie dat EK voetbal gaat winnen. Wij Belgen alvast niet, helaas, maar om het toch spannend te houden, kan je een EK pool organiseren en voorspellen wie wint. Erg leuk, zeker als... Lees verder »

 »