Gratis puzzelpocket bij Libelle

Niet alleen de paashaas brengt deze week verrassingen mee, ook Libelle doet gretig mee! Zo worden de puzzelaars verwend met een gratis puzzelpocket. Helemaal in het teken van Pasen en de lente bevat het puzzelboekje in totaal 53 puzzels om je paasvakantie mee te vullen. Van binero’s en woordzoekers tot blokpuzzels en zeeslagspelletjes. Daarnaast vind... Lees verder »

Lees meer over het nieuwe nummer van Libelle »

Gratis staaltje Lancôme Rénergie Anti Aging serum

Het Lancôme Rénergie H.C.F. Anti Aging Gezichtsserum bevat een drievoudige werking dankzij de combinatie van 3 krachtige anti-aging ingrediënten. Zo staat de H.C.F. voor hyaluronzuur, c+niacinamide en vitamine F. Het serum verbetert het volume en de kwaliteit van de huid, vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels en zorgt voor een zichtbare verbetering van pigmentvlekjes. Klinkt allemaal... Lees verder »

Claim je Anti Aging serum van Lancôme »

Gratis verjaardagskalender bij Libelle

Lap, ben je nu weeral de verjaardag van je schoonmoeder, je collega of je beste vriend(in) vergeten? Dan is dit vanaf nu voorgoed verleden tijd! Als je je naar de krantenwinkel haast en de Libelle van deze week koopt tenminste. Je krijgt er namelijk gratis een handige en fleurige verjaardagskalender bij. De kalender bevat voldoende... Lees verder »

Kom meer te weten over de verjaardagskalender van Libelle »

Gratis Lily's Kitchen hondenvoer testen

Dankzij Dogofriends kan jouw hond misschien wel gratis het hondenvoer van Lily’s Kitchen uitproberen! Ze verzekeren je een voerbak die altijd leeg is én een gezonde en gelukkige hond. Lily’s Kitchen staat voor gezonde en voedzame maaltijden met een hoog vleesgehalte, vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Misschien zelfs zo lekker dat je viervoeter om het... Lees verder »

Meld je aan bij Dogofriends voor het hondenvoer van Lily's Kitchen »

Gratis Plopsa-ticket en Lenor geurparels bij Kruidvat

Voor leuke cadeaus moeten we regelmatig bij Kruidvat zijn en dat is deze week niet anders! Zo geniet je in de eerste plaats van een gratis Plopsa-ticket voor een pretpark naar keuze voor de tweede persoon. Dit houdt in dat je bij één betalend ticket voor volwassenen een tweede ticket helemaal gratis krijgt. Het gratis... Lees verder »

Ontdek de topaanbiedingen in de nieuwe Kruidvat-folder »