Je partner verrassen met een stout cadeautje zal zeker op prijs worden gesteld. Dat kan een sexy lingeriesetje zijn maar ook een striptease, een heerlijke massage of een seksspeeltje. Je partner zal niet weten wat hem/haar overkomt. We geven je wat tips voor de leukste ‘stoute’ cadeautjes om mee te verrassen.

Erotische berichtjes

Op de dag dat jij je partner wil verrassen, kun je hem of haar gedurende de dag alvast wat erotische berichtjes sturen. “Ik kom net uit bad, wil je me helpen om m’n rug af te drogen?” of “Ik heb een plannetje, je merkt het vanavond vanzelf”. Door dit soort berichtjes zal je partner zelf ook al beginnen fantaseren en niet kunnen wachten om je weer te zien.

Sexy lingerie

Sexy kleding doet het altijd goed. Kleed jezelf verleidelijk aan op een manier die je partner niet van je verwacht. Bijvoorbeeld als kamermeisje, dokter of agente. De avond zal zeker geslaagd zijn. Naast sexy lingerie kun je er ook voor kiezen om een uitdagende striptease voor te bereiden en zo je partner te verwennen. Hoge hakken, panty’s, alles wat je maar kan bedenken. Leef jezelf gewoon lekker uit.

Massage

Wie geniet er niet van een heerlijke ontspannende massage. Koop een heerlijke massageolie en verwen je partner door hem een heerlijke massage te geven. Dat hoeft niet eens meteen seksueel getint te zijn en je hoeft er ook geen geoefend masseur voor te zijn. Helemaal ontspannen tijdens een massage is de ideale voorbereiding voor jouw andere plannetjes.

Speeltjes voor in de slaapkamer

Seksspeeltjes zijn in allerlei varianten te krijgen voor zowel mannen als vrouwen. Wil je jouw partner onderdanig maken? Dan kun je kiezen voor een paar ‘zachte’ handboeien. Dildo’s zijn veelgebruikte speeltjes in de slaapkamer. Wil je een dildo kopen en durf je daarvoor niet naar een shop? Dan koop je die gewoon online. Je vindt daar een onvoorstelbaar assortiment, van klein tot groot en van een enkele tot een dubbele dildo. Je zult verrast zijn wat er allemaal mee mogelijk is. Zeker is dat jullie beiden zullen genieten van jullie eigen fifty shades avond. 

Erotische hapjes en drankjes

De liefde van de man gaat door de maag, luidt het spreekwoord. Gelukkig kun jij zorgen voor een keur aan erotische hapjes en drankjes. Aardbeien met slagroom, druifjes, Je kan er ook voor kiezen om zelf lustopwekkende drankjes te maken met heerlijke fruitsoorten.