Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Timotei haarstyling producten 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 25/09/2019 100% Terugbetaald, Kruidvat
Timotei

Er zitten veel chemische stoffen in hedendaagse haarproducten. Parabenen, siliconen en kleurstoffen worden vaak in shampoo, conditioner en anti-klit verwerkt maar maken je haar broos en breekbaar.

Timotei gelooft erin dat het gebruik van natuurlijke producten beter is voor je haar. Om zich te bewijzen kan je hun haarproducten nu gratis ontdekken want ze worden 100% terugbetaald bij Kruidvat.

Haal je droogshampoo, anti-klitspray en styling water tussen 23 september en 6 oktober bij Kruidvat. Deze actie is zowel geldig in de winkel als online.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (6)

 • Heel jammer te horen dat Kruidvat maar 8x de antiklit spray had en deze dus al allemaal weg zijn. Dit is een product wat ik vaak v een ander merk gebruik en nu kan ik de timotheüs dus niet testen

 • TANJA CRACCO schreef:

  Als je op “kerijg je product terugbetaald” drukt, kan er geen code worden ingevuld.
  ik heb vandaag het product aangekocht, maar kan de 100% terugbetaling niet invullen!

  • Kimberly Engels schreef:

   Beste Tanja,

   Dit invulformulier werd opgesteld door Kruidvat, wij zouden u daarom wensen aan te raden om contact op te nemen met Kruidvat zelf.
   Veel succes.

   Mvg,
   Het Gratis.be-team

 • Kristien Danneel schreef:

  Beste,

  Leuk dat de styling spray van Timotei wordt terugbetaald bij het kruidvat maar hij is daar niet te krijgen. Waarschijnlijk een fout.

  • Kimberly Engels schreef:

   Beste Kristien,

   Normaal zijn deze producten beschikbaar in bijna alle Kruidvat winkels. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, zijn ze vermoedelijk uitverkocht.

   Mvg,
   Het Gratis.be-team

 • Myriam De Greif schreef:

  Er staat een spelfout op deze pagina en dan nog wel in de naam van het product?!! TOMITEI??

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!