Van kleins af aan is je hond jou trouw in goede en in kwade tijden. Geen enkel dier verdient dan ook zo de aandacht en zorg van zijn baasje! Bij Medpets hebben ze dat maar al te goed begrepen. Je kan er alles vinden wat je maar kan bedenken. De focus ligt daarbij op de gezondheid van de honden. Elk huisdier is namelijk uniek. Voor elk ras en elke leeftijd bestaan er andere speeltjes, voeding en benodigdheden. Zo krijgt elke blaffer de aandacht die hij of zij verdient!

Bij Medpets kan je hondenvoer kopen die volledig aangepast is aan de noden van jouw viervoeter. Zo wordt er specifieke voeding voor de verschillende levensfases verkocht, van pup tot volwassen hond. Net als voor een mens is het gepaste voedingspatroon en soort voeding anders voor verschillende leeftijden. Daarnaast verkoopt Medpets voeding voor dieren met allergieën, denk aan glutenvrije voeding en graanvrije hondenbrokken. Alleen de beste merken worden verkocht bij Medpets, zoals Royal Canin en Pedigree. Royal Canin is trouwens een topmerk als het op hondenvoeding aankomt. Dit merk specialiseert zich namelijk in gezonde voeding. Zo verkopen ze bijvoorbeeld maaltijden voor dieren met urinaire problemen en intoleranties. Er bestaat een compleet gamma aan maaltijden en hondenbrokken in tientallen soorten en maten. Alles om jouw trouwe viervoeter te doen springen van geluk, ook als hij of zij met bepaalde problemen kampt!

Daarnaast vind je in deze webshop allerlei medische en dagelijkse benodigdheden. Zo moet je jouw huisdier bijvoorbeeld best regelmatig behandelen tegen wormen. Dat kan via bepaalde kuren, die je kan vinden in de webshop van Medpets. Daarnaast krijgen honden wel eens te maken met vlooien. Bij Medpets vind je poeders, shampoo, sprays en andere benodigdheden om jouw huisdier te beschermen tegen vlooien en teken. Verder vind je in deze online winkel ook kledij, speeltjes, halsband en andere leuke spullen.

Je kan alles online bestellen en gratis retourneren. Niet tevreden is geld terug! Voor bestellingen vanaf € 49 is de verzending bovendien gratis. En wanneer je vóór 21u bestelt wordt je bestelling de volgende dag al geleverd.

Heeft jouw hond of puppy medische problemen of is hij of zij ziek? Je kan bij Medpets gratis via e-mail of telefonisch contact opnemen met een deskundige dierenarts die je verder helpt. Verder vind je op de website interessante informatie over veelvoorkomende problemen, bijvoorbeeld over dieren die plassen in huis en wat eraan kan gedaan worden.

Heb jij nog een ander huisdier? Een kat, vis, vogel of nog een ander dier? Bij Medpets vind je ook voor hen de juiste benodigdheden en voeding, plus interessante informatie om te weten hoe je jouw favoriete huisdier het best beschermt en verzorgt.

Wat heb jij nodig voor je hond? Je kan het zo gek niet bedenken of Medpets heeft het. Bekijk dus snel het ruim assortiment en verwen je trouwe viervoeter!