Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een kerstshopping citytrip naar Frankfurt

Aanbieding afgelopen 19/11/2011 Gratis Wedstrijden

frankfurt kerstmarktLaat u charmeren door de kerstmarkt van Frankfurt en treed binnen in de wondere wereld van de kerstmarkt van Frankfurt met al z’n zoete geuren en gezellige sfeer. Het is niet enkel een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland, het is bovendien ook een van de oudste. Geniet van de mooie kraampjes, een lekker glas Glühwein of een heerlijk stukje gebraden gans.

Maar ook daarbuiten heeft Frankfurt veel te bieden aan rijke kunst, cultuur en geschiedenis. Bovendien is de stad gezegend met de meest indrukwekkende skyline van Duitsland. Ideaal voor een dagtrip, een weekendje weg of een langer verblijf in Duitsland.

Speel nu mee en win een van de 2 Kerstshopping-citytrips naar Frankfurt voor 2 personen (t.w.v. 1024€)! U reist aan boord van ICE in 1ste klas en overnacht 2 maal in Hotel Maritim in een dubbele kamer type comfort inclusief ontbijtbuffet en toegang tot de Maritim sport club met sauna, zwembad en fitness.
U ontvangt ook een “Frankfurt city card”.

Westrijdvraag 1: Hoeveel heen- en terugritten zijn er tussen Brussel-Zuid en Frankfurt per dag met de ICE-trein?
3, 4 of 5?

Westrijdvraag 2: Hoeveel vakantiewoningen zijn er te huur op Travelspotter.be in Duitsland?
Minder dan 1000, Tussen 1000 en 2000 of Meer dan 2000?

Antwoord: 4 en meer dan 2000


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen