Ben je op zoek naar kerstmarkt?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kerstmarkt
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

1 + 1 gratis ticket voor Winter Moments with Flowers én cadeau

Brugge is sowieso een feeërieke stad, maar Winter Moments with Flowers geeft de West-Vlaamse stad helemaal een wondermooie toets. Het is dan ook het perfecte moment om er een hartverwarmende kerstervaring te beleven. Dat kan je nu met 2 voor de prijs van 1 dankzij Shedeals! Winter Moments with Flowers vindt plaats van vrijdag 24... Lees verder »

Ontdek dit bloemenfestival aan halve prijs »
Actie afgelopen

Oostende schenkt je een gratis goodiebag voor winterlovers

Oostende verwent de lezers van Het Nieuwsblad voor de Kerstdagen! De krant deelt maar liefst 2.500 goodiebags uit, gevuld met o.a exclusieve Oostende sokken, een drankje op Winter in het Park, een lokaal biertje en vele kortingen en voordelen in Oostendse restaurants. Vraag snel je Oostendse totebag t.w.v. € 25 aan, gevuld met: Exclusieve Oostende sokken 1 drankje op Winter in het... Lees verder »

Vraag jouw gratis goodiebag aan »
Actie afgelopen

Win een kerstshopping citytrip naar Frankfurt

Laat u charmeren door de kerstmarkt van Frankfurt en treed binnen in de wondere wereld van de kerstmarkt van Frankfurt met al z’n zoete geuren en gezellige sfeer. Het is niet enkel een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland, het is bovendien ook een van de oudste. Geniet van de mooie kraampjes, een lekker glas... Lees verder »

 »