Hoe de feestdagen er dit jaar zullen uitzien, is nog even afwachten. Dat het in deze coronatijden allemaal wat minder uitbundig zal zijn, is een evidentie. Kerstmarkten zijn uit den boze, maar shoppen mag gelukkig nog wel!

De coronasituatie hoeft dan ook niet te betekenen dat je geen plezier mag hebben of dat je niet mag stralen, integendeel. En het is niet omdat de economie slabakt, dat je aan stijl hoeft in te boeten.

Wij geven je dan ook vier eenvoudige tips mee om zelfs met een beperkt budget een mooie outfit voor de feestdagen te scoren. 

Eenvoudig extra budget vergaren

Nu we opnieuw wat meer binnen moeten blijven, is het misschien wel een ideaal moment om je kleerkast even op te ruimen. Je hoeft niet alles meteen naar de kledingcontainer te brengen want er is heus wel voldoende vraag naar dat kleedje waar je toch niet helemaal meer in past. Plaats het op Vinted, verdien een extra centje en stop meteen ook alles wat je anders op restaurant zou uitgeven in een spaarpot. Als het goed is, heb je midden december ruimschoots voldoende geld voor een volledig nieuwe favoriete outfit en houd je nog wat over voor de cadeautjes. Dat is al helemaal het geval als je ook zelf tweedehands koopt. En nee, daar hoeft niks mis mee te zijn. Dat die hakken eerder al gedragen zijn, merkt echt niemand op. En jou staan ze nu eenmaal beter. Toch?

Organiseer een virtuele ruilparty

Momenteel mag je één knuffelvriend of -vriendin uitnodigen, dus een echt feestje kan je niet geven. Maar wat dacht je van een online ruilparty? Neem je vriendinnen virtueel mee in je kleerkast en ontdek wat zij jou te bieden hebben. Neem er meteen ook een hapje en een drankje bij en keuvel bij over die knappe bink die laatst in de aula zat. Pret gegarandeerd! En wedden dat je binnen de kortste keren een feestoutfit hebt die meteen ook getest en goedgekeurd is door je beste vriendinnen? Het kan eigenlijk niet beter.

Koopjes scoren op Black Friday

Black Friday is misschien wel de ideale dag om goedkoop de inhoud van je kleerkast te vervangen. Het is dan nog ruim een maand tot het feestgebeuren losbarst, maar toch valt er al heel wat partykleding te scoren. Black Friday is en blijft natuurlijk iets van de mediawinkels, maar ook in het modelandschap geraakt Black Friday steeds beter ingeburgerd. 

Het blijft uiteraard uitkijken naar meer aankondigingen, maar Black Friday bij Zalando belooft alvast veel moois te bieden. Zo kregen we al te horen dat je er overhemden, cocktailjurkjes en hoge hakken zal kunnen scoren. Duid vrijdag 27 november alvast met stip in je agenda aan!

Creatief omspringen met deals en kortingen

Er zijn natuurlijk altijd wel extra manieren om kortingen te verzamelen. Bij veel webshops krijg je bijvoorbeeld een kortingsbon als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. En op deze website vind je talloze manieren om online te besparen, inclusief handige terugbetaalacties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeau van 50 euro bij het openen van een gratis rekening bij Keytrade Bank of een bon van Zalando om je mening te delen? Voor wie creatief is, zijn er mogelijkheden zat. Maak er gebruik van.