roompotSla je dit jaar een vakantie in binnen-of buitenland over en heb je eigenlijk al een beetje spijt van je beslissing? Of heb je al een deugddoende vakantie gehad, maar kan je er nog wel eentje gebruiken?

Waag dan zeker je kans met onderstaande wedstrijd! Je kan er namelijk een weekend voor zes personen in Roompot Vakantiepark Weerterbergen mee winnen.

Place to be is het Limburgs-Nederlandse Weert. Deze stad werd in 2012 nog uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland, ideaal dus om de stress te ontvluchten en even weer helemaal tot rust te komen.

Aan sport en ontspanning alvast geen gebrek in Vakantiepark Weerterbergen. Kanovaren, waterfietsen, bootjevaren of een leuk spelletje glow-in-the-dark-minigolf, het kan allemaal! En dan zouden we het waterparadijs nog bijna vergeten te vermelden.

Van de honger zal je er ook al niet omkomen. Met een à la carte restaurant, een buffetrestaurant, een eetcafé of een pizzeria zullen de magen wel gevuld worden.

Vul snel je gegevens in op onderstaande link, duid aan dat de Roompot Vakantieparken inmiddels al in 11 landen actief zijn en doe tot slot nog een goede gok naar het aantal deelnemers.

Antwoord wedstrijdvraag: 11