Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, maar de zomer is begonnen en de zon laat steeds vaker haar gezicht zien. Langzamerhand begint de zomervakantie ook voor velen en kunnen we weer wat meer op vakantie naar het buitenland of in eigen land. Feit is, de zon schijnt en daar moet je van gaan genieten toch? Zeker! Maar dan wel verantwoordelijk, met een goede zonnebrandcrème geschikt voor jouw huidtype en passend bij de activiteiten die je van plan bent. En vergeet ook niet een speciale zonnebrandcrème voor het gezin mee te nemen, een die speciaal voor kinderen geschikt is bijvoorbeeld. Of voor jouw gevoelige witte huid?

Je hebt een heleboel verschillende soorten crèmes op de markt zodat er voor iedereen geschikte bescherming mogelijk is en iedereen heeft zo natuurlijk zijn of haar eigen voorkeuren. De een houdt van een luchtige en verkoelende spray en de ander kiest voor een dikke, voedende notenmelk of iets er tussenin. Het kan en mag allemaal! Maar het liefst scoor je je favoriete zonnebrandcrème ook nog een beetje voordelig toch? Gelukkig komen er samen met de eerste zonnestralen in de zomer ook de beste zonnebrand aanbiedingen online. Er zijn tal van kortingen op flesjes zonnebrand en vergeet niet dat 50% korting ook neerkomt op 1 + 1 gratis als je twee flesjes koopt! Zo heb jij genoeg zonnebrandcrème voor je aankomende vakantie of om met het gezin te delen en scheelt het je flink in de kosten. Daar kun jij dan weer mooi van profiteren. Kortom, veilig en voordelig genieten van de zon! 

Welke aanbiedingen kun je deze zomer allemaal verwachten?

Dat het van levensbelang is om je goed te beschermen tegen de zon, dat weten we inmiddels wel. Maar dat zonnebrandcrème zo belangrijk is, betekent niet dat je hier veel geld voor hoeft neer te leggen. Wie slim is, koopt zijn of haar favoriete flesjes in de aanbieding. Het liefst een aanbieding van 50% korting want van al het geld dat je dan bestaat kun je weer op vakantie besteden of een paar lekkere ijsjes voor het gezin van scoren bijvoorbeeld! 

Gelukkig kun je deze zomer weer rekenen op zonnebrand aanbiedingen op je favoriete merken als Nivea, Australian Gold, Biodermal, Sensodyne en Ambre Solaire. Ook de nieuwere of meer onbekende merken op de markt zoals Malibu, Lancaster, Clarins, Clinique en Bioderm zijn in de aanbieding. Wil je zorgen dat er geen schadelijke stoffen in de natuur komen omdat je bijvoorbeeld in het water wilt? Kies dan voor een neutrale zonnebrandcrème zoals Naif! Hou je van oude en betrouwbare merken, kijk dan eens bij de Nivea aanbiedingen. 

Waar je verder nog op kunt letten, is om een hogere factor te kiezen voor de kinderen en voor de lichtere huid (liefst factor 50!). Staat er een dagje waterpark op de planning, ga je naar het strand of een andere plek met veel water en zwemplezier? Kies dan voor een waterproof variant. Zo kun je onbezorgd van het water genieten. 

En als je toch bezig bent, vergeet je niet om ook een goede after sun in huis te halen? Ook wanneer je na een hele dag goed smeren in de zon bent geweest, is het van groot belang dat je je huid goed  blijft hydrateren. Een after sun biedt verkoeling en helpt je huid herstellen van eventuele verbranding. Het beste is natuurlijk om niet te verbranden, maar het kan altijd gebeuren. Daar kun je maar beter altijd goed op voorbereid zijn! Laat die zon nu maar komen..