Ook zo'n fan van de snoepjes van Mentos? De verfrissende smaak en textuur zijn zo uniek, daar kan niemand aan weerstaan!

Met de actie 1+1 gratis kan je nu extra genieten van deze overheerlijke snoepjes. Want je krijgt 2 pakjes van 4 rollen voor de prijs van 1! Kies uit Mentos Mint, Mentos Fruit, Mentos Say Hello - met een leuke opdruk - of Chlorophylle - met een sterke muntsmaak.

Wat moet je doen? Betaal eerst 2 pakjes aan de kassa. Thuis aangekomen gewoon een foto nemen van je kasticket en die doorsturen via de link. Zo simpel is dat. In een mum van tijd zal je de terugbetaling op je bankrekening zien verschijnen.

Let op: de actie loopt nog tot 15 mei, in eender welke winkel. Je kan dus tot dan je aankoop doen (datum van het kasticket telt). Niet te lang wachten dus. Bovendien kan je slechts 1 terugbetaling per persoon, GSM nummer, e-mailadres en bankrekeningnummer ontvangen. De actie is verder niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen op hetzelfde product of met promotionele verpakkingen.

Smullen maar!