Ben je op zoek naar 1+1?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over 1+1
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Krijg je tweede nagelproduct gratis bij ICI Paris XL

Nagels moet je niet alleen verzorgen omdat ze er dan mooi uitzien, maar ook voor bescherming. Nagels beschermen namelijk de zenuweinden in je tenen en vingertoppen. Koop twee van de nagelproducten van ONLY YOU bij ICI Paris XL voor je nagelverzorging en betaal slechts voor één van deze twee producten. Het goedkoopste product krijg je gratis.... Lees verder »

Krijg je gratis tweede product »

Tweede rol Mentos kauwgom gratis bij aankoop

MyShopi lanceert opnieuw een unieke 1+1 gratis actie. Bij aankoop van twee rollen Mentos kauwgom krijg je de tweede volledig terugbetaald. Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en binnen de zeven dagen staat het geld al op je rekening. Product: Mentos kauwgom (8 stuks). Winkel: Geldig in alle winkels met uitzondering van Colruyt. Hoe deelnemen: Maak een foto... Lees verder »

Vraag je gratis rol Mentos aan »
Actie afgelopen

Ongezien! 1+2 gratis bij Albert Heijn

In navolging van de gesmaakte ‘1+1’-promotie lanceert Albert Heijn nu ook zijn spraakmakende ‘1+2’-campagne. Je leest het goed, bij aankoop van een geselecteerd product uit de folder krijg je er twee gratis bovenop! Zo haal je al 3 dozen spaghetti van Soubry in huis voor de ongelooflijke prijs van € 0,99. Zin in een royaal... Lees verder »

Bekijk de gratis producten »
Actie afgelopen

Kalfs- en Varkensgehakt 500g 1+1 gratis bij LIDL

Met gehakt kan je duizenden verschillende gerechten bereiden, van spagetti bolognaise tot gehaktballen, gehaktbroodjes, gevulde paprika’s en ovenschotels. Deze zondag 9 oktober geeft LIDL bij aankoop van 1 pak kalfs- en varkensgehakt van 500g, een tweede helemaal gratis. De winkels van LIDL zijn elke zondag open van 9u tot 14u. Ook handig als je tijdens de... Lees verder »

Bekijk hier de actie van LIDL »