Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis hoortoestel van Lapperre testen en gratis hoortest

27/03/2019 Niet Kiezen
lapperre hoortoestellen

Heb jij gemerkt dat je de laatste tijd iets minder goed hoort? Vanaf een bepaalde leeftijd is dat doodnormaal. Als je er echter te veel last van ondervindt is het misschien tijd om een hoorapparaat te gaan gebruiken!

Je kan nu gratis tester worden van de hoorapparaten van Lapperre. Deze zijn op maat gemaakt en quasi onzichtbaar. Niemand zal er dus iets van merken!

Schrijf je in door de vraagjes te beantwoorden. Beantwoord jij aan de criteria dan word je geselecteerd om 1 van de 250 testers te worden. Dat betekent dat je dit toestel 2 weken gratis zal kunnen proberen.

Als je uitgekozen wordt om het apparaat te testen krijg je ook een gratis hoortest bij een erkende audicien van Lapperre.

Problemen met je gehoor? Via de toestellen van Lapperre hoor jij straks weer perfect!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (3)

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen