Ben je op zoek naar hoorapparaat?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hoorapparaat
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Probeer 1 maand gratis dit Lapperre hoorapparaat

Lapperre bestaat 75 jaar! En om dat te vieren kun je nu 1 maand gratis kennismaken met hun revolutionaire hoorapparaat. Phonak Virto Titanium is een onzichtbaar toestel en 26% kleiner dan zijn voorgangers. Jij krijgt de exclusieve kans om dit zelf geheel gratis en vrijblijvend uit te testen. Krachtig, ultralicht en duurzaam, wat wil je nog meer van... Lees verder »

Probeer het nu gratis »
Actie afgelopen

AudioNova laat je dit hoortoestel gratis testen

Heb jij ook soms moeite om tafelgenoten of de televisie te verstaan? Het komt bij 1 op de 10 mensen voor. Of misschien is er iemand in je familie of vriendenkring hardhorig? AudioNova brengt daar makkelijk verandering in. Jij kan nu een onzichtbaar hoorapparaat gratis uitproberen. Hoe? Meld je simpelweg aan om een Unitron Stride Pro... Lees verder »

Test gratis je gehoor & hoorapparaat »
Actie afgelopen

Gratis hoortest

Heb je het gevoel dat je gehoor erop achteruit gaat? Blijf er dan niet mee zitten en laat een gratis hoortest doen! Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie waarna een gediplomeerd audioloog jouw specifieke situatie bekijkt met een gratis hoortest. Na de test krijg je een professionele evaluatie en advies op maat.... Lees verder »

Maak je afspraak »