Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis officiële herdenkingsuitgifte van Koning Albert I

15/04/2019 Gratis Producten, Vrijetijdsbesteding
munt

In 1914 verraste Koning Albert I vriend en vijand door als opperbevelhebber van het Belgisch leger mee post te vatten achter de IJzer linie. Dit leverde hem niet toevallig de bijnaam Koning-Soldaat op.

Ter ere van onze voormalige koning pakt Het Belgische Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt een gratis herdenkingsuitgifte van Albert I in 24-karaats verguld goud.

Maar dat is niet alles. Daarnaast krijg je onder meer gratis accessoires zoals het Officiële Certificaat van Echtheid en een Certificaat van Eigendom.

Aarzel niet en word vandaag nog eigenaar van deze exclusieve herdenkingsuitgifte. Snel zijn is de boodschap, want de oplage is beperkt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!