Ben je op zoek naar herdenkingsuitgifte?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over herdenkingsuitgifte
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis officiële Napoleon herdenkingsuitgifte

Het is nu 250 jaar geleden dat Napoleon Bonaparte werd geboren. Hij heeft een enorme impact gehad op onze geschiedenis en wordt beschouwd als een militair genie, innovator en groot hervormer.  Ter ere van zijn prestaties pakt het Belgisch Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt een gratis herdenkingsuitgifte van Napoleon Bonaparte.... Lees verder »

Vraag je gratis uitgifte aan »

Gratis officiële herdenkingsuitgifte van Koning Albert I

In 1914 verraste Koning Albert I vriend en vijand door als opperbevelhebber van het Belgisch leger mee post te vatten achter de IJzer linie. Dit leverde hem niet toevallig de bijnaam Koning-Soldaat op. Ter ere van onze voormalige koning pakt Het Belgische Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt... Lees verder »

Vraag je gratis uitgifte aan »
Actie afgelopen

Unieke Royal Air Forces herdenkingsmunt!

Update: Tijdelijk is deze unieke munt volledig gratis en betaal je enkel nog de verzendkosten! Vermeld hiervoor de actiecode GRATIS! Muntenverzamelaars, zet jullie schrap, want het Belgische Munthuis heeft weer een unieke munt geslagen! De Officiële Royal Air Forces herdenkingsuitgifte herdenkt de 75ste verjaardag van de Slag om Engeland. En snel zijn is de boodschap,... Lees verder »

Bestel deze unieke herdenkingsmunt »
Actie afgelopen

Gratis herdenkingsuitgifte slag bij Waterloo

Wist je dat we dit jaar de 200ste verjaardag van de Slag bij Waterloo herdenken? Deze historische gebeurtenis zorgde voor 50 jaar vrede in Europa en ligt mee aan het ontstaan van België. Het Belgisch Munthuis kon uiteraard niet achterblijven en heeft voor jullie een GRATIS Herdenkingsuitgifte in petto! Deze strikt gelimiteerde uitgifte is uitgebracht... Lees verder »

Bestel je gratis herdenkingsuitgifte Waterloo »