Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis officiële Napoleon herdenkingsuitgifte

01/07/2019 Gratis Producten, Vrijetijdsbesteding
herdenkingsuitgifte napoleon

Het is nu 250 jaar geleden dat Napoleon Bonaparte werd geboren. Hij heeft een enorme impact gehad op onze geschiedenis en wordt beschouwd als een militair genie, innovator en groot hervormer. 

Ter ere van zijn prestaties pakt het Belgisch Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt een gratis herdenkingsuitgifte van Napoleon Bonaparte.

Maar dat is niet alles. Bovenop deze uitgifte krijg je een gratis presentatiemap.

Aarzel niet en word vandaag nog eigenaar van deze exclusieve herdenkingsuitgifte. Snel zijn is de boodschap, want de oplage is beperkt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!