Ben je op zoek naar belgisch munthuis?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over belgisch munthuis
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis officiële Napoleon herdenkingsuitgifte

Het is nu 250 jaar geleden dat Napoleon Bonaparte werd geboren. Hij heeft een enorme impact gehad op onze geschiedenis en wordt beschouwd als een militair genie, innovator en groot hervormer.  Ter ere van zijn prestaties pakt het Belgisch Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt een gratis herdenkingsuitgifte van Napoleon Bonaparte.... Lees verder »

Vraag je gratis uitgifte aan »
Actie afgelopen

Officiële Child Focus munt – €2 voor €2 omruilactie!

In Europa wordt elke twee minuten een kind als vermist opgegeven. Voor de ouders een verschrikkelijk gegeven, want ze blijven jaar na jaar hopen op een teken van leven. Om de hoop levendig te houden en de zoektocht naar vermiste kinderen onder de aandacht te brengen werd er door Het Belgisch Munthuis in samenwerking met... Lees verder »

Ruil je 2 euro om voor een Child Focus herdenkingsmunt »
Actie afgelopen

Unieke Royal Air Forces herdenkingsmunt!

Update: Tijdelijk is deze unieke munt volledig gratis en betaal je enkel nog de verzendkosten! Vermeld hiervoor de actiecode GRATIS! Muntenverzamelaars, zet jullie schrap, want het Belgische Munthuis heeft weer een unieke munt geslagen! De Officiële Royal Air Forces herdenkingsuitgifte herdenkt de 75ste verjaardag van de Slag om Engeland. En snel zijn is de boodschap,... Lees verder »

Bestel deze unieke herdenkingsmunt »